2019-04-19 03:56


Apare un nou PARTID, în an electoral. Ce orientare are și cine sunt membrii săi fondatori

 |  17:01
Apare un nou PARTID, în an electoral. Ce orientare are și cine sunt membrii săi fondatori

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a anunţat duminică, pe Facebook, înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională. Dragomir spune că formaţiunea este una care îşi fondează ideologia pe principii conservatoare şi patriotice.

„Anunţ astăzi înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa şi Lucian Dumitraşcu. Partidul Alianţa Naţională este o mişcare naţională care îşi fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradiţiilor şi valorilor româneşti, pe sprijinirea capitalului autohton. Susţin această mişcare naţional-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a scris Daniel Dragomir, duminică, pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-06

TAGURI: daniel dragomir, sri, partidul alianta nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Ian 2019

Inca o adunatura de borfasi extremisti vor sa-i prosteasca pe naivi. Si cum Romania nu duce lipsa de cretini , vor fi care vor raspunde aceztui gen de politica ultra-nationalist conservatoare. Adica indobitocirea prin sintagme de genul '' nu ne vindem tara '' las ca o furam Noi. (dragomir si gashca de lichele )
ANONIM
06 Ian 2019

Abia astept Voi infiinta o filiala si aici Pa si pusi scarbelor nazi
ANONIM
06 Ian 2019

PARCA SE CIOCNEA CU UDREA SI MAFIA
ANONIM
07 Ian 2019

Mai borfasi decat presu' si primate duamna nu se exista!
Random imageUltimele stiri


STARBAG