2018-12-10 06:22


“Ar trebui să fiţi cu toţii concediaţi”

 |  17:28
“Ar trebui să fiţi cu toţii concediaţi”

La mai puţin de o săptămână după ce agenţia Standard & Poor’s a retrogradat ratingul SUA pentru prima dată în istorie, pe cerul din New York, deasupra Wall Street, a apărut un banner pe care se putea citi: "Mulţumesc pentru retrogradare. Ar trebui să fiţi cu toţii concediaţi”.

Cascadoria aeriană a fost comandată de către Lucy Nobbe, în vârstă de 51 de ani, din St. Louis, Missouri, vicepreşedinte al unei firme de investiţii, Morgan Securities. Iniţial, autoarea ispravei a vrut ca avionul care a purtat mesajul său să zboare deasupra capitalei Washington  D.C., însă ea a aflat că acest lucru nu este posibil. "Aşa încât am ales Wall Street, dar nu am intenţionat ca avionul să zboare în mod concret deasupra clădirii S&P", a spus femeia. "Sunt doar o mamă din St. Louis care simte că singurul motiv pentru care am fost retrogradaţi sunt politicienii", a adăugat ea.Nobbe a acţionat după acordul clasei politice americane privind ridicarea plafonului datoriei. Ea susţine că nu este tipul de persoană care să protesteze în mod activ, dar s-a gândit că ar fi un bun exemplu pentru fiicele ei, Holly, 11 ani, şi Jacqueline, 15 ani. "Nu e nervoasă din cauza S&P, ci din cauza celor din Washington D.C. M-a sunat să-mi spună să o fac să renunţe, însă, bineînţeles, n-am făcut-o, deoarece cred că e amuzant", a declarat un prieten al acesteia.

 Brokerul ar fi plătit 895 de dolari ca mesajul său să fie purtat de avion, dar compania la care a apelat - flysigns.com - a fost atât de impresionată de ideea femeii încât i-a oferit o reducere.Pilotul avionului nu a putut fi contactat pentru comentarii.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...