2017-01-19 04:27

POLITICA


Artizanul petrecerilor „bunga-bunga” a vrut să se sinucidă

 |  14:04
Artizanul petrecerilor „bunga-bunga” a vrut să se sinucidă

Unul dintre apropiații fostului premier italian Silvio Berlusconi, despre care se afirmă că a orchestrat celbrele petreceri „bunga-bunga”, a încercat să se sinucidă în celula din închisoarea unde este arestat preventiv, informează The Telegraph.

Dario „Lele” Mora, un cunoscut agent media şi creditat drept un descoperitor de talente în mass-media italiană, a încercat să se asfixieze cu bucăţi de rigips din celula sa. Gardienii închisorii au intervenit prompt şi l-au împiedicat pe acesta să îşi ducă gestul până la capăt. Dario Mora se află în arest din luna iunie, fiind acuzat de faliment ilegal privind firma sa de descoperire de talente, LM Management. Totodată, Mora este unul dintre oamenii de încredere ai fostului premier Silvio Berlusconi, fiind considerat organizatorul petrecerilor cu tinere prostituate de la reşedinţa de lux de la Arcore a politicianului italian.

Procesul lui Mora, în care mai sunt acuzaţi Nicole Minelli, o fostă dansatoare în cluburi de noapte care a fost propulsată în politică de Berlusconi, şi Dario Fede, un prezentator la unul dintre canalele patronate de fostul premier, se va relua până la sfârşitul lui ianuarie. Un alt proces separat, în care Berlusconi este acuzat de abuz de putere şi de faptul că a plătit pentru a face sex cu minore, va fi reluat în următoarele săptămâni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: petreceri bunga-bunga, petreceri Berlusconi, proces BerlusconiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image