2016-10-26 22:19

POLITICA


Assange se dă cu ruşii la Russia Today

 |  16:43
Assange se dă cu ruşii la Russia Today

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, va fi moderator la canalul de televiziune rus Russia Today, cunoscut pentru propaganda antioccidentală. Emisiunea, care va avea caracter exclusiv, va începe în martie 2012 şi se va numi „Lumea viitorului”. Show-ul va conţine interviuri cu „simboluri, vizionari şi membri ai structurilor puterii“ din întreaga lume.Nu puţini sunt cei care se întreabă dacă emisiunea va fi la fel de explozivă prcum cea mai mare publicare de documente secrete din istoria SUA, orchestrată de Assange şi echipa sa. Fondatorul WikiLeaks este în reşedinţă supravegheată în Marea Britanie, fiind acuzat de procurorii suedezi că a agresat sexual două femei. La 1 februarie, Înalta Curte din Londra va examina apelul său faţă de extrădarea în Suedia. Russia Today este un post tv de informaţii care emite şi în limba engleză.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: Assange, Russia Today, WikiLeaks, emisiune televizată, moderatorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Russia Today rămâne fără conturi la Londra Unul dintre instrumentele cele mai puternice de propagandă ale Kremlinului, canalul de știri în... 17 Oct 2016 | (0)
Clinton a câștigat a doua dezbatere. Trump a amenințat-o cu închisoarea pe contracandidata sa A trecut și a doua dezbatere televizată, față în față, între candidații la președinția... 10 Oct 2016 | (1)