2017-01-21 17:39

POLITICA


Au muncit, deci merită. Unde se odihnesc chiulangiii neamului

 |  19:34
Au muncit, deci merită. Unde se odihnesc chiulangiii neamului

Destinaţia preferată pentru concediirămâne, însă, litoralul. Mamaia are o concurenţă serioasă în staţiunile turceşti.Unii aleg să se odihnească la pescuit sau la băi.

# Deputatul PSD Bogdan Niculescu-Duvăz(prezenţă 28%) spune că nu va fi nici o diferenţă faţă de concediul trecut: “Îngeneral, o să stau acasă. O să merg la mare o săptămână, pe litoralul românesc.Nu am ales încă staţiunea”.

# Deputatul UDMR Antal István (prezenţă41%) va fi în trei locuri:

„O să merg întâi la mama, înjudeţul Braşov. Apoi o să stau două săptămâni la băi, lângă Harghita, undevaunde face bine la genunchi. Şi o să mai merg câteva zile la mare. Nu am decis încădacă în Bulgaria sau în Turcia”.

# Deputatul PSD Constantin Niţă(prezenţă 32%) spune că face vacanţa „loco”.„Eu sunt adeptul petrecerii vacanţelor acasă. Mai avem şi ceva treabă, că sunt şiparlamentari care mai şi muncesc. Şi unde e mai frumos ca acasă? E şi zonafrumoasă de munte, aici la Braşov. Vă invit şi pe dvs. dacă vreţi!”.

# Deputatul PSD Adrian Mocanu(prezenţă 41%) ţine să atragă atenţia că „nu are planuri extraordinare, exotice”.Va merge în câteva weekenduri la mare. „Prefer Mamaia. La bulgari am fost acumcâţiva ani şi nu mi-a plăcut”, ne-a povestit el.

„Marea face bine sufletului”

# Deputatul PSD Petre Petrescu (prezenţă37%) nu îşi riscă sănătatea pentru mica sa plăcere. „O să stau acasă la Craiovapână la toamnă, când trec căldurile acelea mari. Abia apoi o să merg la mare, pentrucă am probleme cardiace şi căldura nu îmi face foarte bine”. Chiar, nici aşamarea nu îi face bine inimii, „totuşi, face bine sufletului” observă el. Pânăacum a fost în Turcia, şi probabil va alege şi acum la fel. „Acolo sunt celemai bune servicii şi cel mai bun raport calitate/preţ”, explică parlamentarul.

# Senatorul UNPR Liviu Câmpanu (prezenţă23%), spune că nu va avea multă vacanţă, pentru că are şi gărzi de făcut, camedic, muncă pe care o face în paralel cu cea din Parlament. Totuşi, va merge „osăptămână în Deltă, la sfârşitul lui august, la nişte prieteni”.

# Senatorul UDMR Frunda György (prezenţă30%) alege ceea ce este mai avantajos pentru un mureşean: “O să stau la cabana CâmpulCetăţii, lângă Sovata. Apoi o să merg câteva zile la mare. De la Târgu-Mureşavem zbor direct către Antalia. Acolo sunt şi servicii mai bune şi preţuri maimici.”

# Senatorul independent VasileIon, din grupul PNL (prezenţă 30%), „abia ajuns acasă de la Comisii”, se gândeştela ieşiri în natură: „Am şi eu un hobby: îmi place pescuitul şi o să merg la câtevapartide. La Dunăre, de exemplu la Dunavăţ. O să stau câteva zile, cât ţinepermisul. Cazarea, la localnicii din zonă. Apoi o să trec câteva zile pe lamare. La Mamaia”.

# Senatorul PNL Ioan Ghişe (prezenţă14%) se odihneşte bătrâneşte. „O să stau în Braşov şi în Bucureşti. Apoi o să mergundeva lângă Mediaş, la Bazna, la băi. Aşa îmi petrec eu concediul”.

Preşedintele PNL Crin Antonescu,liderul de departe al parlamentarilor cărora nu le place munca în Casa Poporului,cu o prezenţă la lucrări de 7,2%., nu ne-a răpuns la telefon. Poate se odihneade prânz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIGZAG
05 Iul 2011

chuky era la coafor,de asta nu a raspuns la telefon.:)

Adauga un comentariu

Random image