2017-01-20 20:08

POLITICA


Aura Vasile: Nu mai plec din PSD!

 |  13:20
Aura Vasile: Nu mai plec din PSD!

Aura Vasile a declarat marţi, pentru ziarul „Puterea” că a revenit asupra deciziei sale, şi nu va mai pleca din PSD. “În situaţia în care sunt, eu nu am putut transmite faptul că nu mai plec din PSD. Aseară am fost în pragul unei comoţii cerebrale. Sunt şi hipertensivă.

Azi noapte am ieşit de la Spitalul Universitar, iar acum sunt la doi paşi de Spitalul Floreasca. Am trimis o hârtie Robertei Anastase şi lui Mircea  Duşa în care i-am informat că nu o să  mai plec din PSD. Eu i-am rugat să nu citească hârtia pentru că potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, eu trebuie să fac acest lucru.”

Aura Vasile a mai spus că  va mai reveni în Parlament abia după vacanţă, întrucât starea ei de sănătate presupune odihnă şi linişte. ”La ce urlete şi scandal sunt la Cameră, sigur mi-aş face mai rău”.

Confirmarea vine după ce luni seară, Marian Vanghelie a afirmat că a avut o discuţie cu Aura Vasile şi aceasta nu va mai pleca din PSD, în ciuda faptului că are multe nemulţumiri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: Aura_Vasile, PSD, rămâne, internare, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

POPESCU AUREL
20 Dec 2011

Nu ar fi mai buna o retragere casnica? Cu atitea probleme de sanatate, parlamentul nu este locul potrivit! Multa sanatate casnica!

Adauga un comentariu

Random image