2016-10-28 13:28

POLITICA


Austeritate, eu? Cât cheltuieşte Sarkozy pe mâncare

 |  19:09
Austeritate, eu? Cât cheltuieşte Sarkozy pe mâncare

Austeritatea impusă populaţiei de Nicolas Sarkozy nu se aplică şi acestuia.O carte explozivă întitulată „L'argent de l'État (Banii statului)” a scos la iveală excesele  extraordinare pe care le face pe timp de criză şeful statului francez. Liderul de la Elysee este acuzat în carte că „ignoră cele mai elementare principii ale separării dintre cheltuielile publice şi cele private”de către socialistul Rene Dosiere, scrie „Daily Mail“.Sarkozy dă zilnic pe mâncare 11 mii de euro şi are la dispoziţie peste 121 de maşini la Palatul Elysee. Costurile anuale de alimantare şi întreţinere a maşinilor se ridică la 450 de mii de euro. Sarkozy călătoreşte la bordul unui Airbus A330, denumit Air Sarko One, pentru care contribuabilii francezi scot din buzunare peste 200 de milioane de euro.Totalul cheltuielilor anuale ajunge la 96 de millioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Sarkozy, excese, cheluieli, L'argent de l'État, austeritate, scandal, mâncare, maşiniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Agriculturii: Peștele era mâncarea săracului, iar acum a devenit un lux Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, marţi, că România importă anual peste... 25 Oct 2016 | (0)
Dacia recheamă în service sute de mașini. Ce riscă românii Renault recheama in service sute de masini Dacia Lodgy, Dacia Dokker, Megane IV, Captur si Kadjar,... 25 Oct 2016 | (0)