2019-04-20 08:09


BĂDĂLĂU încearcă să-l calmeze pe primarul PANDELE, care amenință cu proteste împotriva Bugetului 2018. „S-a grăbit puțin (...) nu cred că își mai menține apelul acum”, spune președintele executiv al PSD

 |  13:29
BĂDĂLĂU încearcă să-l calmeze pe primarul PANDELE, care amenință cu proteste împotriva Bugetului 2018. „S-a grăbit puțin (...) nu cred că își mai menține apelul acum”, spune președintele executiv al PSD

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, consideră că primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, s-a grăbit atunci când a criticat bugetul alocat unităților administrativ-teritoriale (UAT) pentru că acesta va fi echilibrat, "problema" fiind rezolvată.

"Bugetul va fi trimis la Bpr (Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului - n.r.) și va fi echilibrat pentru UAT (unitățile administrativ-teritoriale - n.r.). Domnul Florin Pandele s-a grăbit puțin, pentru că noi, în momentul în care dădea acea declarație, tocmai studiam și rezolvam această problemă. De aceea, nu cred că acum este supărat sau își mai menține acel apel pentru că lucrurile s-au rezolvat", a afirmat Bădălău, joi, la Parlament, potrivit Agerpres.

El a spus că "nu a făcut o consultare (cu primarii - n.r.), dar cu siguranță aceștia vor fi mulțumiți".

Bădălău a afirmat că așteaptă să vină bugetul la Parlament și Birourile permanente reunite să îl repartizeze comisiilor de specialitate.

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, le-a cerut parlamentarilor să nu susțină Bugetul pe 2018 adoptat de Guvern și a amenințat că va protesta în Piața Victoriei. El a lansat un apel către toți primarii din România, cărora le-a cerut să folosească "toate pârghiile legale" pentru a convinge parlamentarii să nu susțină proiectul de Buget pe 2018 adoptat miercuri de Guvern, amenințând că, în caz contrar, va ieși la proteste în Piața Victoriei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-07

TAGURI: badalau, psd, pandele, primar, buget, protest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG