2019-01-20 01:17


Bădălău, președintele executiv al PSD, explică RELAȚIA sa cu Liviu Dragnea: Poate unii nu au înțeles foarte bine...

 |  14:56
 Bădălău, președintele executiv al PSD, explică RELAȚIA sa cu Liviu Dragnea: Poate unii nu au înțeles foarte bine...

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat că nu există nicio ruptură între el și Liviu Dragnea, așa cum s-a speculat în presă. De asemenea, a ținut să precizeze că documentul programatic pe care l-a depus la Comitetul Executiv al PSD din luna decembrie nu înseamnă un atac la Liviu Dragnea ci o încercare de revitalizare a vieții de partid.

Preşedintele executiv al PSD a explicat că în urma acelui document au început o serie de schimbări în partid, cele mai importante fiind pregătirea departamentelor PSD și revitalizarea Institutului Șincai, cel care pregătește tinerii social-democrați pentru politică.

”Poate unii nu au înțeles foarte bine cum a fost cu acel document. Acel document nu a fost împotriva lui Liviu Dragnea, om cu care eu sunt prieten și care, cred eu, mă onorează la rându-i cu prietenia lui. Văd că mulți încearcă mereu să interprezete totul ca fiind un atac la Dragnea și poate că este și vina mea că nu am explicat mai bine. Eu cred că este datoria mea ca președinte executiv să vin și să prezint un document care ajută partidul să progreseze. Colegii mei au înțeles esența documentului și pentru că acolo vorbeam despre conducerea colectivă, nu mă refeream să punem patru președinți de partid să luăm deciziile, ci mă refeream la conducerea asigurată prin BPN-uri, prin organizarea la nivel de județe, prin departamentele partidului. Departamentele PSD sunt funcționale și încep să producă",  a explicat Bădălău pentru Ştiripesurse.ro.

Întrebat despre informațiile conform cărora ar putea fi schimbat din funcția de președinte executiv, Niculae Bădălău a fost tranșant.

”Eu consider că funcția de președinte executiv al PSD este expresia susținerii din partea colegilor mei. Atâta timp cât am susținerea lor, voi îndeplini această funcție care, pe mine, ca om care activez în acest partid de 28 de ani, mă onorează. Eu am venit în această funcție de președinte executiv odată cu Liviu Dragnea și voi pleca odată cu el. Nu-mi imaginez că, la un moment dat, el va pleca din funcția de președinte al PSD și eu rămân președinte executiv. Nu există divergențe între mine și Liviu Dragnea. Discut foarte mult cu președintele și în 99% dintre cazuri avem aceleași opinii, în situația în care apar păreri contrare, discutăm și totul se poate regla. Repet, nu există o ruptură între mine și Liviu Dragnea”, a mai explicat preşedintele executiv al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-09

TAGURI: niculae badalau, liviu dragnea, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...