2019-01-21 00:18


Barna: Cu drapelul în faţă, vom protesta mâine, în faţa Parlamentului

 |  12:17
Barna: Cu drapelul în faţă, vom protesta mâine, în faţa Parlamentului

Liderul USR Dan Barna spune că miercuri, când se votează moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, USR va protesta "cu drapelul în faţă" la Parlament, pentru a opri Guvernul Dăncilă şi pe Liviu Dragnea "să confişte viitorul României şi al românilor".

Într-un mesaj postat pe facebook, marţi, Ziua Drapelului Naţional, Dan Barna spune că atunci când, în plină revoluţie paşoptistă, mâna aceea de oameni care au făcut România a arborat pentru prima dată steagul României în culorile albastru-galben-roşu, s-a născut nu doar un simbol pentru toţi românii, dar şi unul din acele elemente care au marcat definitiv conştiinţa noastră colectivă.

Liderul USR afirmă că, la 100 de ani de la Marea Unire şi la 160 de ani de la revoluţia paşoptistă, românii sunt din nou într-un moment de cumpănă.

 

"Cu drapelul în faţă, românii, deopotrivă cei din România şi din Republica Moldova, îşi apără în stradă valorile şi conştiinţa împotriva încercării unor forţe care încearcă să deturneze parcursul nostru firesc – unul democratic şi european. E cum nu se poate mai trist faptul că aceste forţe vin preponderent dinspre cei pe care românii i-au investit cu încrederea că le pot face viaţa mai bună. Şi poate că nu e deloc întâmplător însuşi faptul că ziua drapelului vine, astăzi, cu o zi înainte de un moment decisiv pentru istoria contemporană a românilor, o zi în care chemăm românii să ne sprijine în lupta împotriva unui guvern şi a unei majorităţi parlamentare toxice şi care nu au niciun pic de respect pentru români şi pentru simbolurile lor. Cu drapelul în faţă, vom protesta şi mâine, în faţa Parlamentului, pentru a opri Guvernul Dăncilă şi pe Liviu Dragnea să confişte viitorul României şi al românilor", a scris Barna.

USR cheamă românii prin SMS-uri să îşi ia miercuri liber de la serviciu şi să vină la Palatul Parlamentului miercuri, de la ora 12.00, atunci când va fi votată moţiunea de cenzură. SMS-urile au fost trimise către membri, simpatizanţi şi cei care s-au înscris în baza de date pentru a primi informaţii de la USR.

Barna: Cu drapelul în faţă, vom protesta mâine, în faţa Parlamentului
zoom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-26

TAGURI: Dan barna, usr, protest, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...