2019-01-20 23:26


Băsescu a REVENIT: ”E un PĂMPĂLĂU, totul e o minciună”

 |  21:48
Băsescu a REVENIT: ”E un PĂMPĂLĂU, totul e o minciună”

După ce a lipsit zeci de zile în această vară din spațiul public, dedicându-și timpul nepoților, fostul președinte Traian Băsescu iese din nou la rampă.

Băsescu a răspuns în direct la România Tv acuzațiilor lansate de procurorul Dan Voinea conform cărora fostul președinte avea o relație și s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu judecătorul Stan Mutață, mort în închisoare.

”Informatia pe care a dat-o Dan Voinea este o minciuna asa cum minte de 20 de ani ca ancheteaza revolutia, si aceasta este tot o minciuna. Acest procuror nu vreau sa il etichetez cum imi vine la gura. De fiecare data cand se schimbau guvernele el iesea si spunea cum face el cu revolutia. Le ingropa una dupa alta.

Niciodata nu m-am vazut cu Mustata. Niciodata in 10 ani nu am ajuns la o ferma a cuiva, la mancat porc. Asta cu mancatul urechii de porc este specialitatea lui Dragnea nu a mea.

Resping categoric minciunile lui Dan Voinea. Un pampalau care vrea sa se afle in treaba. Sunt mai bine de 30 de zile de cand mi-am  dedicat timpul nepotilor, nu vreau sa intru in discutii. Va spun un lucru mai larg, Dan Voinea a spus o mare minciuna. Nu am avut niciodata o legatura, comunicare cu Mustata.

NU am fost niciodata la o ferma pe langa Bucuresti, la un crescator de porci” a precizat Traian Băsescu la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-27

TAGURI: basescu, politica, stan mustata, procuror, dan voinea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Aug 2018

pentru cine nu stie BASESCU TRAIAN fost SECURIST CONTRAINFORMATII D-I-E la ANVERS adica grupul de securisti condusi de PLESITA cel care a aruncat in aer EUROPA LIBERA la MUNCHEN impreuna cu cARLOS SACALUL...si mana in mana cu multi alti traficanti de arme in AFRICA si tarile arabe//sa nu mai aud pe vreunul ca-l numeste "marinar" ci SECURIST DIE.....in rest poate sa bata campii sa spuna ce vrea,doar nebunii si prostii ar putea sa-l creada...CREDIBILITATE ZERO BARAT pentru acest individ parsiv si mincinos//Chiar daca-l ataca pe Dragnea eu nu dau doi bani pe vrajelile lui de betivan chior
LENNWILLIAMS
27 Aug 2018

cucuvea de alcov !Asa le amesteci in debaraua cu intoxicari,incat nu te mai regasesti nici tu in culoarea consacrata !esti rosu dintr-data !Nu de rusine (nu poti cere omului ce nu are ) ci de minciunicile lansate ,carpite si primitive !Cum sti tu,dulcele meu instigator sa le lipesti ca pe zahareaua lui Agamita incat nici dreaku nu stie cu ce sa te spele !
ANONIM
27 Aug 2018

Am apreciat comentariul pertinent al autorului in emisiunea de la Romania tv ..Profesionalism curat !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Aug 2018

Basescu,PAndele,Speranta Cliseru toti implicati in dosarele FLOTA-PETROMIN sobolani-securisti cu cozile imbarligate in tot felul de escrocherii inclusiv cu tiganii din ILFOV si SLATINA(BERCEA MONDIAL,COCOS)si cu mafia imobiliara de la PIPERA si SNAGOV cu RECIPLIA.......de ce nu recunoaste acest BASESCU ca este un porc securist mana in mana cu GHITA DRAgNEA si VALCOV
Random imageUltimele stiri

loading...