2018-05-28 12:52


Băsescu ACUZĂ din nou Guvernul: ”Este o mare MINCIUNĂ”

 |  17:52
Băsescu ACUZĂ din nou Guvernul: ”Este o mare MINCIUNĂ”

Traian Băsescu consideră că epidemia de rujeolă din România, care a făcut 27 de victime în rândul copiilor, a fost posibilă din cauza lipsei vaccinului, iar, în opinia sa, guvernanții se ocupă cu alte subiecte, în loc să acorde atenție acestei probleme, precum și altora, la fel de importante, transmite Agerpres.

'Ieri s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă. În condițiile în care în România avem epidemie de rujeolă, se merge sub minciuna că epidemia a fost posibilă pentru că toți copiii care s-au îmbolnăvit, precum și cei care au murit, au murit pentru că nu au vrut părinții să îi vaccineze. Este o mare minciună. Mulți părinți nu și-au putut vaccina copiii pentru că nu a existat vaccinul nici la medicul de familie și nici în farmacii, să fie achiziționat. Deci, când auzi că într-o țară au murit 27 de copilași și tu te dai de ceasul morții ce făceau patru bețivani în noaptea alegerilor sau marele subiect arhiva SIPA... Eu nu spun că nu e subiect, dar nu văd subiectul legat de faptul că suntem în al patrulea an al exercițiului bugetar al Uniunii Europene și Guvernul nu a organizat măcar o singură licitație pentru un singur tronson de autostradă sau cale ferată la modernizare, nu s-a organizat măcar o singură licitație pentru regularizarea unui râu care generează inundații, dar o ținem de dimineață până seara cu fraudarea alegerilor din 2009', a declarat Traian Băsescu, la finalul ședinței Colegiului Național al PMP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-26

GALERIE MEDIA


TAGURI: traian basescu, guvern, epidemie, rujeola, victime, vaccinare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MONA LISA DIN PLESCOI
26 Mai 2017

vai ce dastept esti...mai da-mi o valiza cu sute de milioane de Euro cash sa ma duc la shopping prin Dubai..vreau sa-mi mai fac vreo 2-3 hoteluri de 5stele si niste yachturi de lux la Monaco..dupa aia un sac de diamante sa-mi fac cercei..Spuneau gurile rele ca erai amantul lui Elena Ceausescu,dar nu poate fi adevarat..Tu nu esti in stare s-o satisfaci pe MONaLISa din Plescoi,trebuie sa mearga la Oprea-Izmenarul sa se frece pe saturate cu fundul de maciuci...Domnisoara MONALISA vreti compania mea ?(spune Izmenarul) Da draga(raspunde MONALISA)..Companieeee INaINTEEE MaRS...UN-DOI-TREI-PATRU (izmenele si rahatu) La ataaaaaaac...violati pe saturate pe Monalisa-Din-Plescoi
IONESCU IULIAN
28 Mai 2017

Ominciuna esti tu din cap pana in picioare Esti un rateu al naturii Opecingine neagra si baloasa
BYRES CATALAN
18 Aug 2017

Ai in spate niste prosti pe care ii duci cum vrei de prosti ce sunt TOMAC TOLOMAC BASARABEAN PROST
Random imageUltimele stiriApa Nova