2019-01-22 10:30


Băsescu ANALIZEAZĂ Legile Justiției: ”Galop de sănătate cu o struțo cămilă politică”

 |  23:42
Băsescu ANALIZEAZĂ Legile Justiției: ”Galop de sănătate cu o struțo cămilă politică”

Fostul președinte, Traian Băsescu le transmite românilor că schimbarea legilor justiţiei de acum nu afectează independenţa magistraţilor. Liderul PMP critică, în schimb, lipsa de transparență a actualei puteri și comisia lui Florin Iordache.

”Frans Timmermans a militat să nu intrăm în Schengen. Scrisoarea e un avertisment.

Nu avem parte de un tratament special. Noi ni-l facem special în relaţia cu cei din Comisia Europeană. Cei care ies în stradă sunt manipulaţi de cei de la televizor.

Nimeni nu a spus am citit legile şi nu sunt în regulă. Sunt de acord însă cu lipsa de transparenţă. Galop de sănătate cu o struţo cămilă politică. A fost o greşeală acea comisie specială şi numirea lui Florin Iordache. Niciuna din cele trei legi nu vizează activitatea penală. Am citit cele trei legi cu creionul în mână. Răspund unor nevoi. A crescut independenţa justiţiei prin aceste schimbări de legi. Şefii de secţie sunt numiţi acum de CSM nu de preşedinte", a spus Băsescu în direct la România TV, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-27

TAGURI: basescu, pmp, comisia europeana, legile justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Ian 2018

Pricepeți totuși de ce Traian Băsescu nu are aceeași opinie cu Monica Macovei despre "modificările" făcute la legile justiției ? Dintre Traian Băsescu și Monica Macovei despre care ați zice că se pricepe mai bine la legile ce se aplică în sistemul de justiție ?
GIGI VOICILA
27 Ian 2018

Galop de sanatate in capul tau bolnav Dihanie nebuna !du te dracului cu tot cu partidutul tau de cretini Mars !
DIDI HARET
27 Ian 2018

Observati la individ ce exprimari are ? Este la fel ca fiica sa "mare europarlamentar" Are niste fraze de ti sta mintea in loc '' ma tata ma'' !
ANONIM
29 Ian 2018

PLEACA bai nene Ia l si pe TOMAC un rahat tolomac ca si tine
Random imageUltimele stiri

loading...