2019-01-24 00:23


Băsescu anunță mari schimbări la serviciile secrete

 |  22:35
Băsescu anunță mari schimbări la serviciile secrete

Traian Băsescu anunță că vor urma mari schimbări la serviciile secrete după ce președintele Klaus Iohannis și-a numit oamenii la conducerea SRI și SIE, iar în ultimele luni a început demiterile în eșalonul secund. Băsescu a povestit la B1tv că a cerut SRI să stea cu ochii pe ceea ce se întâmplă la ANRP în urma unor sesizări primite de la Elena Udrea.

”Am cerut SRI să stea cu ochii pe ANRP. Dacă primeam ceva despre un consilier, zbura imediat. Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a împărțit cu mine. Ceva e în neregulă. Ei fac și denunțuri, rămân și cu banii. Înțeleg, poți să-i lași liberi că au ajutat justiția, dar de ce să-i lași și cu banii? Structura de vârf a serviciilor secrete acumulează, de-a lungul timpului, informații extrem de importante despre oameni cât de cât importanți. Menținerea unor astfel de oameni la conducerea serviciilor o perioadă mare nu e benefică. Decența te obligă să pleci odată cu cel care te-a numit. Nu e cazul la noi. Mutările făcute de Iohannis sunt un semn că s-a înțeles acest lucru, acumularea uriașă de informații a 1,2,3 oamenii din servicii.

La mine a venit Alina Bica cu demisia și i-am zis: du-te fată, că nu se poate așa ceva!”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

DNA a anunțat că un fost consilier de la Administrația Prezidențială în mandatul lui Băsescu ar fi primit bani de la ANRP, despăgubiri ilegale, alături de alți grei implicați în dosar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-26

TAGURI: traian basescu, servicii secrete, alina bica, sri, sie, anrp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
26 Iul 2016

FIRAI AL DRACU , SA ARZI IN ZMOALA , SA LINGI TOATE CURVELE , CARE AI FURAT TARA . OTREAPA , ZDREANTA , TE-AM VOTAT , BESTIE ORDINARA . LINGE BLIDE LEANA DE PLESCOI SI LIMBISTUL DE CRISTOIU .
CROCODILUL FLAMAND
26 Iul 2016

HA HA.....UDREA L-A DENUNTAT PE COCOS...SI BASESCU I-A MAI TRAS O LIMBA IN FLEASCA...ACUM LASAND GLUMA....SA VADA NAIBII OAMENII CE IMPUTZICIUNE SI CHILOTZAREALA ERA LA COTROCENI SI PRIN TOATE SERVICIILE SECRETE ...TOT FELUL DE CURVE SI DRACU MAI STIE CATI TALHARI-JEFUITORI CARE PLIMBAU TAVA CU MICI CU LEARJETUL PRIN MONACO SI DUBAI.....PE LANGA GEAMANTANELE CU PARAI...AM SENZATIA CA TRAIM INTR-O DICTATURA AFRICANA....DOAR CA NU SUNTEM NEGRI LA PIELE...CIUPESTE-MA CAREVA SA MA TREZESC DIN SOMN........BRRRRRR CE VIS URAT...AUZI CE MIZERIE...SIGUR NU E ADEVARAT...A FOST UN VIS URAT.......OARE?????...IA ZI QIOMBETE...CE BLESTEM PE TARA ASTA SA ALEAGA PERMANENT INTRE DOUA LICHELE>>>>>>>CA VOI ATI FOST ORICE NUMAI COMUNISTI NU.........ORI PATRONI DE BORDEL...ORI TERORISTI NKVD......ORI TRAFICANTI DE TOATE PORCARIILE....ORI ESCROCI SI TALHARI...IN ORICE FEL DE REGIM POLITIC ASTIA CA VOI SE IMPUSCA SAU SE DUC LA ALCATRAZ
HAHALERA
26 Iul 2016

UNDE ESTE JAVRA DE ISARESCU ? URMATOAREA DIMINEATA NU VEDEA UNDE AU FUGIT BANI DIN TARA ? IAR IZMENARUL CU 7 STELE SE LUPTA CU INTERESUL NATIONAL . INPUSCATI PE STADION
LILIANA
27 Iul 2016

PIRATULE FACI PARTE DIN MAFIA CARE A CAPTURAT RO DUPA 1989. SI TU AI UN ROL DETERMINANT LA DEZVOLTAREA FARA LIMITA A SECURISMULUI IN RO ( cu efective de 6 ori mai mari) si LA PRADUIREA AVUTIEI NATIONALE.
TRAIAN VIRUSUL
27 Iul 2016

Cata demnitate si bunsimt , in realitate c--va sa speriat ce marele sef ,Baluba , fura cu buletinul ei si vroia sa se dea la fund pt a scapa . Acest monument de ipocrizie , deturnare si trădare , a fost si cel care dupa ce marile tunuri de la Posta , Navrom ,Cfr ,Oltchim ,Behctel , Compania de constructii de drumuri etc , sintetizand un mare prieten FMI , va rămâne in istoria natiei romane ca subaltenul direct al diavolului . PS . Dute la Mirciulica si mai arunca ceva chiftele ca se-ntoarce roata si o veni si el la tine când o fi.
Random imageUltimele stiri

loading...