2019-02-22 23:27


Băsescu aruncă BOMBA în cazul MICROFONULUI găsit de Carmen Dan: ”Au dat de un MANDAT”

 |  23:27
Băsescu aruncă BOMBA în cazul MICROFONULUI găsit de Carmen Dan: ”Au dat de un MANDAT”

Fostul președinte Traian Băsescu nu crede în evenimentul petrecut în casa ministrului de Interne, Carmen Dan săptămâna trecută. Băsescu consideră că ministrului i s-a spus unde se află microfonul iar tăcerea instituțiilor indică faptul că e vorba de un mandat de interceptare.

”Doamna Carmen Dan s-a dus direct la priza, a tras ata, apartamentul a fost zugravit, nu a intrat in mizerie, a fost pus la punct. Cum Dumnzezeu a cazut priza, ma mir ca nu a cazut lustra. Intuitia imi spune ca e o joaca, eu cred ca cineva i-a spus: du-te si trage priza, i s-a spus.

Deocamdata nu avem un raspuns: era mandat sau nu? Tacerea de dupa incident imi spune ca au dat de vreun mandat. A fost cineva care a vrut sa o ajute, cum au facut cu Dragnea, eu cred ca s-a dus țintit la priza. A trecut o saptamana, trebuia sa afle in 48 de ore. Nu mi-a produs niciun fel de emotie, ci doar sila” a declarat Traian Băsescu la TVR1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-05

TAGURI: basescu, microfon, carmen dan, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
05 Dec 2017

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU
UNTARU CEZAR
05 Dec 2017

Bolmojesti ineptii pe care numai tu le intelegi Daca era mandat ce mare surpriza ar fi fost Tu ai ascultat telefoanele subalternilor tai si ce mare mirare La cat de japita esti nu ar fi fost dea mirarii sa fi stat ascuns dupa dulap la subalternii tai acasa Ce nu se stie c e fac si ce au facut aliatii tai de la SRI /?si daca a anuntat o cineva ce mare SCOFALA Pe tine de cate ori te au informat cartitele tale Vorbesti sa nu taci PAPAGAL BOLNAV !
BASARAB PANDEL
05 Dec 2017

Prizele ies uneori cand tragi stecherul fara sa tii cumana stanga priza
MARIN
05 Dec 2017

Si tu ne produci sila.De ce nu ne lasi? Ar fi cazul sa te retragi si sa iti cresti nepotii.
ANONIM
11 Feb 2018

Esti cea mai mare scarba din cate exista pe fata pamantului !Parca esti o muiere cartitoare bai animal pisat Nu se vede ce familie ai :fiicele tale niste curve prin Cuba cu golani si bani furati nepotul la puscarie pentru 8 ani fratele fost puscarias iar tu un impostor hot si betiv MI E SCARBA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...