2019-03-26 21:02


BĂSESCU, atac dur la adresa lui ORBAN: „Dacă în prostia ta nu pricepi, îţi spun eu, Sică…”

 |  12:30
BĂSESCU, atac dur la adresa lui ORBAN: „Dacă în prostia ta nu pricepi, îţi spun eu, Sică…”

Fostul preşedinte Traian Băsescu lansează un atac la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, spunând că a făcut plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, "animat de gânduri de mărire bazată pe slugărnicie faţă de preşedintele Iohannis" şi că demersul său va duce la un dezastru diplomatic fără precedent pentru PNL.

"Dacă în prostia ta nu pricepi, îţi spun eu, Sică: dezastru diplomatic", afirmă Băsescu. El se declară convins că "nici DIICOT şi nici Preşedintele Iohannis nu vor intra în acest joc imaginat de mintea rătăcită a bietului Sică Mandolină".

Băsescu spune, într-un mesaj postat vineri pe Facebook, că vizita în Israel a premierului Viorica Dăncilă, "altă slugă incompetentă şi agramată", a fost o încălcare a principiului colaborării loiale între Guvern şi Preşedinţe, neavând însă nimic penal.

"Sică, ce-o fi în capul tău? Animat de gânduri de mărire bazată pe slugărnicie faţă de preşedintele Iohannis, Sică Mandolină a decis să facă o plângere penală premierului Viorica Vasilica Dăncilă - altă slugă incompetentă şi agramată - pentru înaltă trădare, urmare a vizitei Docilei în Israel. Oricât de mult m-aş strădui, nu reuşesc să apropii această vizită de ideea de înaltă trădare. Cu certitudine însă a fost un act de sfidare a preşedintelui României, de încălcare a procedurilor interne în luarea deciziilor de politică externă importante şi, nu în ultimul rând, de nesimţire a tandemului Docila – Daddy în relaţia cu preşedintele României. Cu alte cuvinte, o încălcare a principiului colaborării loiale între instituţii, dar nimic penal", afirmă fostul preşedinte.

El se declară convins că nici DIICOT şi nici Iohannis "nu vor intra în acest joc imaginat de mintea rătăcită a bietului Sică Mandolină" şi că, altfel, şeful statului are toată libertatea să ceară demisia premierului de trei ori pe zi.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-18

TAGURI: basescu, pnl, orban, dancila, dragnea, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mai 2018

nu e penal...e doar ilegal//si chestia s-a mai discutat la CCR exact pe vremea cand Basescu era presedinte si Ponta premier l-a exclus pe presedintele de atunci-basescu din delegatia de la Bruxelles...ce memorie scurta au unii cand le convine Oricum vrei sa intorci problema presedintele are decizia pe politica externa,iar guvernul(ca si executant) trebuie sa puna in aplicare ce hotaraste presedintele Chiar m-am tot intrebat de ce doresc unii sa creeze scandal intre USA si UE?...probabil ca sunt agenti de influenta rusi/comunisti...uite o explicatie Orban nu e deloc prost,stie bine ca are dreptate pe tema cu uzurparea de calitati...o gramada de juristi au spus aceeasi chestie//cum naiba sa faca guvernul asa prostie cand CCR s-a mai pronuntat o data pe subiect Guvernul NU a avut mandat de la presedinte sa se opuna politicii externe comune a UE si ce a facut a fost ILEGAL
ITI FACI CRUCE
18 Mai 2018

Un individ jegos si betiv care nu este mai presus de SICA MANDOLINA care s a dus pisat la poarta ambasadei SUA, care a bagat romanii sub ascultarea sri ului , a furat de la statul roman flota si care si a bagat fiica o agramata (nu dna Dancila) europarlamentar merita sa fie inchis pe viata
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...