2019-05-25 08:48


Băsescu, atac la jurnaliştii plătiţi cu bani de la PSD: Simbriaşi slugarnici, campioni ai dezinformării

 |  12:29
Băsescu, atac la jurnaliştii plătiţi cu bani de la PSD: Simbriaşi slugarnici, campioni ai dezinformării

Traian Băsescu îi atacă pe jurnaşliştii despre care site-ul Newsweek a dezvăluit că primesc bani de la PSD, printr-o suveică de firme. Fostul preşedinte îi numeşte "mercenarii presei" şi spune că sunt controlaţi de propaganda rusă.

"Mercenarii presei !

Mulţi jurnalişti şi analişti autodeclaraţi a fi “independenţi”, sunt plătitiţi să-i prostească pe români.

Prima grije a jurnalistului şi analistului mercenar este să se declare încă de la începutul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO când de fapt prin ceea ce susţine în emisiune este o biată sculă a propagandei ruseşti, postură dictată chiar de contractual commercial semnat cu cei care îl finanţează.

Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul roşu) şi mulţi alţii, inundă seară de seară televiziunile de ştiri cu analizele şi opiniile lor “independente” despre oameni politici, vinovaţi şi nevinovaţi, partide politice, evoluţia ţării şi a lumii etc.

Mercenarii jurnalismului românesc sunt de fapt doar nişte simbriaşi slugarnici, plătiţi bine de PSD, promovaţi insistent de televiziunile de ştiri şi consistent preluaţi de agenţia rusească de intoxicare mediatică Sputnik, care seară de seară îşi recită mesajul comandat prin contract, mesaj menit să distrugă încrederea românilor în instituţiile propriului lor stat, dar în deplin accord cu obiectivele propagandei Moscovei.

Ca să nu mai vorbim de lacheii de la Antena 3, simbriaşi ai puşcăriaşului Voiculescu, guriştii bine plătiţi, Badea, Gâdea, Zamfir, Ursu, Dumitrescu etc şi mulţi dintre invitaţii lor, adevăraţi campioni ai dezinformării şi ei bine primiţi şi susţinuţi în ştirile preluate de agenţia rusească de dezinformare Sputnik.

Oameni buni, decât să vă uitaţi la emisiunile acestor simbriaşi ai menţinerii României în afara valorilor democratice a UE şi NATO, mai bine urmăriţi Discovery. Măcar ceva informaţie corectă veţi primi cu siguranţă. Eu asta fac în ultimii ani", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Newsweek România a publicat sumele pe care le-ar fi încasat mai mulți ziariști, analiști și sociologi de la PSD din banii încasați de partid la stat drept subvenție. În fruntea listei figurează ziaristul Doru Bușcu, de la Cațavencii, care a negat însă legăturile cu PSD.

Printre cei care ar fi beneficiat de bani de la PSD mai sunt Bogdan Chireac, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-31

TAGURI: basescu, atac, jurnalisti, psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OK.
31 Dec 2018

Cât de antipatic ar fi dl.Basescu pentru unii , atunci când adevarul este ''PUS PE MAZA'' NO. COMMENT. Toti indivizii mentionati de dl.Basescu slujesc psd si sunt complici la toate minciunile si manipularile zilnice al acestei organizatii mafiote ( psd ). Autoritatile statului au DATORIA fata de cetatean sa investigheze de unde sunt platiti acesti borfasi si cu ce bani. Banii publici merg la trusturi conduse de infractori ca felix si ghita.
ANONIM
31 Dec 2018

Dar tu chior stricat ,pe tine cine te a platit scarba psihopata?
ANONIM
31 Dec 2018

Esti un accident al naturii chior prost si nebun Spuneai cand va ca Putin este un om rational ,corect si respecta Romania Sigur ,Putin este om ,iar tu ai jignit Rusia de multe ori latrand fara nici o noima scarba Nu esti nici la unghia lui PUTIN esti un fel de Jirinovschi dar mai prost si betiv Din cauza ta pretul gazelor livrate de Rusia au fost dublu ca pret fata de UNGURI Ce sa faci daca la noi presedintii din 2004 sunt niste slugi puse de statul paralel ,niste labagii prosti incepand cu tine si terminand cu o alta cazatura vanduta SIKTIR si MUIE pentru SAS!
BOU DE ANONIM
31 Dec 2018

sa le sugi pula la toti sasii in noaptea de revelion mult kkt pe mormintul matii si pisat pe fata lui nevastata si alui fiicata bolsevic nenorocit platit de mafia psd alde udmr minoritati care mata te a facut sugind pula la un intreg batalion bolsevic
ANONIM
31 Dec 2018

Du te naibii nazist pdihopat La droguri si la baut pisatul Acolo este locul tau scarba imputita MUIEtie si sasalaului homalau MUIE
NEGRO
31 Dec 2018

Imi pare bine ca devalizatorul flotei Romaniei s-a trezit la realitate. Cand era pe cai mari si era poreclit Zeus de supusi nu se gandea vulnerabilitatea sa ca simplu muritor. Caci atunci pana la conditia de om ca mai va fi trecut! Nu am impertinenta sa-l invinuiesc pe tatal biologic al starpiturii, cu origini evreiesti dovedite, de ascensiunea sa in sfera politicii romanesti de dupa 1989, dar nici nu o trec cu vederea. Acum isi da seama talharul Romaniei ca nu este zeu, cum ii plcea sa se considere intre picioarele celei ce l-a readus pana la urm la conditia umana si este actualmente refugiata prin Costa Rica, dar imi place ca le da replica sa a omului cazut din Olimpul Politicii chiar acestor culegatori de firimituri din marea crapelnita a politicii romanesti de dupa 1989. E bine ca va spurca fostul Zeus al raptului descatusat al Romaniei de dupa 1989, domnilor ziaristi. Ati auzit de groaznicul accident al domnuui Tinu dintr-o zi de inceput de an nu de foarte mult timp? Oare de ce? Domnilor ziaristi, talentul este chiar altceva decat banuiti dumneavoastra! Ta-va Dumnezeu!
@BOU DE ANONIM
31 Dec 2018

CUM DE TI-AU SCAPAT PARINTII DE LA EXPERIENTELE MEDICALE ALE LUI MENGELE CA DUPA CE EROARE GENETICA A FATAT MA-TA ; ERA UN CAZ FOARTE INTERESANT DE CERCETARE INVATA ANIMALULE SA SCRII ROMANESTE SI NU STA ASA MULT CU BOTUL IN PUNGA AUROLACULE.... CA DELIREZI
@ NEGRO.
31 Dec 2018

Nu sunt un simpatizant al d-lui Basescu dar problema deschisa de presa nefavorabila lui , a facut ca subiectul '' flota'' sa devina o acuzatie la adresa fostului presedinte neconfirmata de anchetele acestor vremuri. INTREBARE : SE PUTEA VINDE BATRANA FLOTA FARA ACORDUL PREMIERULUI ADRIAN NASTASE ? TOTUL S-A FACUT CU COMPLICITATEA LUI NASTASE SI A MAFIEI PSD CARE SI ASTAZI VINDE TOT, DAR HAZNALELE TV ALE MAFIEI NU DAU ACESTE INFORMATII. PRESA DIN ROMANIA IN PROPORTIE COVÂRȘITOARE ESTE COMPLICE A MAFIEI PSD.
ANONIM
31 Dec 2018

Citeste ce ispravi a facut cazatura asta psihopata si chioara E plina presa de hotiile si potlogariile acestui individ scarbos ,,Citeste ,,10 ani rai '',al domnului Ciuvica Citeste ce scrie d na Saftoiu si toata presa de bun simt ,nu cea vanduta Nu mincinosii din presa sri ului cei care erau platiti sa distruga oameni si sa vanda tara la mezat Latraii ca bogdan rares goarna lui Coldea ori scarbele alea de pe labe1 tv
ANONIM
01 Ian 2019

Pe cine ați așeza totuși în categoria "căcărezele lui Traian Băsescu'' din politica românească și din viața publică, indivizi cu care nea Traian Băsescu, "o oaie a Domnului", probabil și dumnealui, să-și fi propus "să fi minat", "câmpul de luptă al politicii românești" ? Opinați că mesajul articolului ar putea fi totuși că Traian Băsescu urmărește Discovery și politica, ?
ULTIMUL ANONIM
01 Ian 2019

Pe tine te am aseza Esti si tu un damblagiu care faci laba in exces si scrii prostii de copii de 12 ani Du te naibii!
ANONIM
01 Ian 2019

"Căcăredzu" ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG