2018-10-23 20:16


Băsescu, avertisment pentru facebook-iști

 |  13:06
Băsescu, avertisment pentru facebook-iști

Fostul președinte, Traian Băsescu, intră în permanent dialog cu susținătorii săi pe pagina de Facebook. El are și un avertisment pentru cei care l-ar putea ataca: Fiți pregătiți pentru lingăi!

"Domnule Presedinte,cu mult respect, as dori sa va intreb daca dumneavostra in persoana scrieti aceste articole, sau aveti pe cineva ce se ocupa de pagina aceasta? Va multumesc", l-a întrebat un fan pe Traian Băsescu.

"Scriu singur şi îmi asum integral ce scriu", i-a răspuns acesta.

El l-a sfătuit pe alt cititor al paginii sale, care s-a plâns că 'm-au făcut cu ou și cu oțet niște iohaniști, pentru că am îndrăznit să critic proiectul de buget", să se pregătească pentru atacuri.

"Dacă vreți să vă puteți exprima liber în spațiul public trebuie să fiți pregătit a fi atacat de toate grupurile de lingăi cu gură și/sau peniță, fie că își spun politicieni sau jurnaliști, unii în slujba noii puteri iar alții în slujba celor care abia au demisionat. Totul este să reușești să rămîi vertical", i-a spus Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-05

TAGURI: basescu, facebook, presedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Dec 2015

BASE daca ramane liber e bun ca sef de santier la CANALUL BUCURESTI DUNARE sau la CANALUL SIRET BARAGAN ca sa finalizeze aceste obiective incepute inainte de 1990 si abandonate de toti conducatorii tradatori ai Ro de dupa 1989. Base vrea in politica Ro ( SA FIE UN FEL PRINT arab) sa dea bine ca stapan al PLATFORMELOR foste petroliere de transport ale Ro , vandute pe un dolar, pe care a montat rafinarii si circula in toate porturile lumii facand bisnita cu produse petroliere.
MATA HARI DE PLESCOI
06 Dec 2015

Firai al dracului cu neamul tau si curvele tele . Apa cu sare din Techirghiol , turnata pe git . Cica sa nu il insulti pe Hihiit .
ION CREANGA
06 Dec 2015

Nu te înjur nu mă cobor chiar atât nu meriți!!!!!! Dar schimbați numele și dispari din peisaj la un schit ori mănăstire dacă primesc diavoli????? Mi-e milă de tine. Știi ce e aia COMPASIUNE?????
HAZNAUA URBEI
06 Dec 2015

Sa ii maninci sperma lui Oltean bistriteanu cu Boc si Blaga .
@ MUMA LU'' MA-SA HARI DE CHIT
08 Dec 2015

Mars, jigodie imputita, starvule!
Random imageUltimele stiri


loading...