2018-10-24 08:25


Băsescu: Care a fost greșeala lui Victor Ponta în politică

 |  22:52
Băsescu: Care a fost greșeala lui Victor Ponta în politică

La un an de când a părăsit Palatul Cotroceni, fostul președinte, Traian Băsescu nu uită războiul politic al declarațiilor dintre el și premierul de atunci, Victor Ponta.

"Eroarea lui Ponta a fost razboiul cu mine. Ponta, daca alegea sa-si vada in mod decent de functia de prim-ministru, avea mari sanse sa iasa presedinte. A intrat in campania electorala uzat dupa doi ani si jumatate de lupta cu mine.Marea eroare a fost ca USL l-a desemnat prim-ministru. Si-a cautat deplasari in Orientul Mijlociu, in China, pentru ca in Europa nu il primea nimeni. I-a infuriat pe romani atat de tare in mizeria cu obstructionarea votului din strainatate, incat romanii din afara tarii au votat cum au votat, insa familiile lor de aici l-au rupt", a precizat Traian Basescu la Nasultv.

Totodata, intrebat de moderator de ce nu a demisionat dupa alegerile parlamentare din 2012, in loc sa il desemneze premier pe Victor Ponta, Traian Basescu a precizat: "Imi luam fesul, gentuta si il aveati pe Antonescu presedinte. Ce va faceati cu seful asta? Ca Antonescu iesea presedinte in 2012".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25

TAGURI: basescu, victor ponta, crin antonescu, greseala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HA.HA.HA....
26 Ian 2016

greșeala albanezului este că a făcut pact cu tine...ca-n-tre băieți! Ați pus-o de-o strategie ca să fraieriți românii, ai uitat? Dragnea îți turna în pahar, Ponta era dactilograf și tu râdeai și dictai....
Random imageUltimele stiri


loading...