2019-03-19 04:05


Băsescu DĂ DE PĂMÂNT cu Dragnea: ”Aduce Guvernul la nivelul de CONDAMNAT penal”

 |  22:07
Băsescu DĂ DE PĂMÂNT cu Dragnea: ”Aduce Guvernul la nivelul de CONDAMNAT penal”

Fostul președinte, Traian Băsescu este de părere că Liviu Dragnea "vrea să aducă la propriul nivel, acela de condamnat penal, cea mai importantă instituţie executivă a ţării, Guvernul României."

"Nu a existat în România şi nici în Uniunea Europeană şef de partid care să-şi fi sfidat poporul, dar şi realitatea politică, aşa cum au făcut-o Dragnea şi Codrin Ştefănescu în ultimele zile", declară Traian Băsescu.

De asemenea, întrebat dacă din guvern vor face parte penali, "Dragnea a răspuns sec, DA", reamintește fostul președinte.

În acest context, fostul șef al statului subliniază consecințele deciziilor luate de președintele PSD asupra României.

"1.Imaginea ţării este dată în primul rând de imaginea guvernului. Ce vor spune despre România cetăţenii europeni care din taxele lor asigură banii alocaţi României, când vor afla că membri ai guvernului sunt urmăriţi penal ?

2.Există o regula de aur a guvernelor democratice care spune că, atunci când un ministru este investigat într-un dosar penal, acesta se retrage din funcţie ? Oare înţelege Dragnea că Guvernul României devine nefrecventabil prin prezenţa unor miniştri urmăriţi penal ?

3.Dragnea nu pricepe că prezumţia de nevinovăţie funcţionează pentru orice om simplu, dar nu poate fi aplicată miniştrilor, militarilor, magistraţilor, funcţionarilor publici, diplomaţilor poliţiştilor prin menţinerea în funcţie."

"Mă întreb cât de nesimţiţi şi lipsiţi de scrupule pot fi politicienii care fiind urmăriţi penal, acceptă să fie nominalizaţi în guvern ştiind că fac rău ţării. Eu sper că Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh nu acceptă să-I dispreţuiască pe români revenind în guvern", adaugă acesta.

Dacă PSD-ul va accepta docil şi această "ultimă umilire a sa şi a electoratului propriu de către iresponsabilul Dragnea", înseamnă că acest partid câştigător al alegerilor parlamentare "merită să dispară din politica românească pentru că nu reprezintă nici interesele ţării şi nici interesele propriului electorat ci doar interesele mărunte, şiretenia şi lipsa de inteligenţă specifice lui Dragnea", mai spune Băsescu.

"Oare cum se simte europeana Dăncilă ?

Dar Iohannis dacă va fi în situaţia de a primi jurământul unor penali votaţi de majoritatea PSD-ALDE-UDMR ?

Penali în guvern ? Da, pentru că putem !", conchide fostul președinte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-25

TAGURI: basescu, dragnea, guvern, condamnat penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UDREA PRESEDINTE BERCEA PREMIE
25 Ian 2018

trailes bahtalo mafiotu lu piranda...ce bine le zici...ha ha ha stupid people
ANONIM
26 Ian 2018

Si de zici cele drepte, esti cmpromis. Macar zi, ca dp atatea facute, poti spune macar...
YCAR BAYCAR
26 Ian 2018

Nenea impostorul ales in sufragerie la o alta creatura penala si care a instrainat flota romaniei si apus slugi si si a bagat in puscarie adversarii politici are glas Sa te fereasca Domnul mai creatura ,sa nu ne mobilizam si sa te punem in catuse noi cei 8 milioane de care ti ai batut jok gunoi uman TARATURA BETIVA !
@YCAR>
26 Ian 2018

el il acuza pe Dragnea doamne ce impostor si ce nesimtit
GUNOIUL NATIUNII
27 Ian 2018

PISAT DE 2 BANI SI PSIHOPAT SI PROST CHIORANE
ALEX
28 Ian 2018

Base are toata dreptatea din lume. Ardeti in iad, postacilor.
ANONIM
28 Ian 2018

pisat chior de 2 bani
@ALEX
30 Ian 2018

Esti in aceeasi minte cu psihopatul
ANONIM
30 Ian 2018

Va luptati ba nene sa inchideti adversarii politici si va balegati pe constitutie Ba crucisatorule lasa ba alegatorii sa si faca ei treaba nu te linge pe buze ca la guvernare nu mai ajungi in veci ba fiinta abjecta ba !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...