2019-02-21 22:12


Băsescu: Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul!

 |  09:25
Băsescu: Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul!

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că imaginea României în Europa şi încrederea în ţara noastră sunt "extrem de deteriorate" şi chiar dacă PSD, ALDE şi Guvernul Dăncilă ar decide să îşi "schimbe fundamental atitudinea, procesul de recredibilizare ar lua un timp îndelungat", pe care România nu îl are la dispoziţie. El susţine că soluţia ar fi schimbarea imediată a guvernului, cu "cei mai buni oameni din politica românească", iar executivul "să fie liber de orice influenţă din partea lui Dragnea şi a lui Vâlcov". "Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul!", spune Băsescu.

"Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul! La Bruxelles şi în toate cancelariile europene importante, atmosfera despre România, imaginea ţării şi încrederea în România sunt extrem de deteriorate. Chiar dacă PSD, ALDE şi Guvernul Dăncilă ar lua decizia să-şi schimbe fundamental atitudinea, procesul de recredibilizare ar lua un timp îndelungat iar ţara nu mai are acest timp la dispoziţie. Înţelegeţi că ţara a deraiat datorită guvernării", scrie Traian Băsescu pe Facebook, miercuri seară.

El susţine că soluţia politică este schimbarea imediată a guvernului, "fie el condus tot de PSD, dar cu miniştri noi, buni cunoscători ai problematicii europene. În guvern ar trebui să fie cei mai buni oameni din politica românească, iar guvernul ar trebui să fie liber de orice influenţă din partea lui Dragnea şi a lui Vâlcov, consideră Băsescu.

"Instalarea unui nou guvern la Bucureşti ar relansa speranţa partenerilor că România va reveni pe traictoria normală. Ştiu bine care este abordarea europenilor şi înţeleg perfect că aceasta este soluţia. Vă asigur că un nou guvern poate discuta cu Comisia Europeană şi soluţiile de succes pentru preşedinţia rotativă a UE, dar şi observaţiile din raportul MCV, în timp ce Guvernul Dăncilă nu mai poate discuta nimic cu nimeni în Europa. Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul!", mai scrie fostul şef al statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-15

TAGURI: traian basescu, romania, guvern,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Noi 2018

Daca tineti la Romania prindeti i si arestati i pe toti dusmanii tarii incepand cu chiorul acesta care a vandut tara la straini si acum are probleme din cauza hotiilor sale cu strainii Care si a pus fiica la Bruxel ,(o proasta)si ne a facut de ras incat cand vorbea i se taia microfonul Care s a dus beat la ambasada SUA si pisat pe el si plangand se vaita ca e lovitura de stat de au ras de el nu numai America dar si curcile. Care a predat la terminarea mandatului sau de rahat statul ticalosit cu Sri ul care facea dosare (si inca mai face)Daca tineti intr adevar la Romania arestati veneticul acesta pus la varf de Soros si Sri un hot cu 17 dosare penale si care denigreaza tara Arestati baba aceea comunistoida macovei care de atata desteptaciune lasa apa deschisa acasa la ea si inunda vecinii non stopTot asa uita gura deschisa si spune lucruri rele si inventate despre Romania Pe acestia trebue sa i anihilam si sa populam puscariile pe 20 de anidaca vreti sa avansam ca tara
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...