2019-02-22 06:59


Băsescu, DECLARAȚIE-ȘOC despre Dragnea: „Este INTANGIBIL!”. Ce argumente aduce fostul președinte

 |  11:39
Băsescu, DECLARAȚIE-ȘOC despre Dragnea: „Este INTANGIBIL!”. Ce argumente aduce fostul președinte

Liderul PMP Traian Băsescu susţine că faptul că Liviu Dragnea este ”intangibil” până şi pentru Codruţa Kovesi se explică prin ”partidele bisăptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 - 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de «Zeiţa Dreptăţii»”.

”Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General,nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele”, scrie Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP menţionează că ”au curs râuri de cerneală în presă, au fost infornaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi”. ”Şi totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce ?”, continuă Băsescu.

”Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru «neprihănita» Kovesi, este una singură: partidele bisăptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 - 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de «Zeiţa Dreptăţii». Şi o spun eu, Traian Băsescu, om ale cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele Ioana”, afirmă Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

TAGURI: basescu, intangibil, dragnea, presedinte, kovesi, declaratie soc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Iul 2017

Nu e nimeni intangibil,se va vedea cat de curand ///Mai exact AU FOST intangibili dar chestia NU MAI E VALABILA
CINE VORBEA!
08 Iul 2017

Dar tu, care-ai tăiat 25% din salarii, care faci vinovat poporul român de un holocaust închipuit...tu și javra aia de Isărescu, plătind fiecare român milioane, miliarde de dolari, cum e? SAu cum ai distrus și modificat documente de la Statistică și Finanțe, ca să îndatorezi poporul român și mai mult la FMI, cum a fost?! TUPEUL TĂU, E INCREDIBIL!
BĂI CUCUVEA!
08 Iul 2017

ÎN ROMÂNIA, TOȚI - DIN SERVICII, PARCHETE, JUSTIȚIE, GUVERN, PARLAMENT, PREȘEDINȚIE - SUNT INVIOLABILI, INTANGIBILI! NU VEZI CĂ NE IA CEL MULT DRACU PE NOI, NU ȘI PE EI?! NOI NE DUCEM TOT MAI LA FUNDUL GROPII, EI - TOT MAI SUS, ȘI PUTRED DE BOGAȚI? LASĂ DRACULUI VRĂJEALA!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Iul 2017

Deja au inceput sa cada in cap o gramada de "intangibili"....ptr c s-a schimbat regula..cine nu crede sa urmaresca atent ce dosare o sa pocneasca cat de curand la D-N-A..o sa avem o vara extrem de fierbinte
JIGODIA BASAU
08 Iul 2017

Locul tau este la puscarie nu conteaza cand De asta nu vei scapa !
NANU VICTOR
09 Iul 2017

10 ani tara a fost condusa de un borfas bisnitar fara scoala fara discernamant Intai vei raspunde pentru ce ai facut cu puscaria , apoi vei fi pus acolo unde ti este locul in cartea de istorie la cosul de gunoi pentru ca esti un gunoi imputit
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...