2019-05-21 16:28


Băsescu, despre ce se întâmplă "când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate"

 |  09:43
Băsescu, despre ce se întâmplă "când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate"

Fostul preşedinte Traian Băsescu scrie, într-o postare pe Facebook, că ţara este condusă de "politicieni de proastă calitate", referindu-se la faptul că România va prelua preşedenţia UE cu doi oameni cheie, preşedinte şi premier, acuzaţi de înaltă trădare, ca urmare a faptului că Ludovic Orban, pe care îl defineşte ca autotintitulat "lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru" a formulat o astfel de acuzaţie împotriva premierului Viorica Dăncilă, iar Liviu Dragnea, nenominalizat, dar prezentat ca "lider al alianţei de guvernare", a cerut să fie făcută o plângere penală împotriva preşedintelui tot pentru înaltă trădare. " Vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti?", se întreabă Băsescu.

"Când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate…Unul care se autointitulează a fi lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru face plângere penală şi îl acuză pe premier de ÎNALTĂ TRĂDARE . Un altul, care este lider al alianţei de guvernare, cere să se facă plângere penală împotriva Preşedintelui României şi îl acuză de ÎNALTĂ TRĂDARE", remarcă fostul preşedinte.

El spune că, dacă ne luăm după cei doi politicieni, România va prelua preşedenţia UE cu doi oameni cheie, preşedinte şi premier, acuzaţi de înaltă trădare.

"După astfel de declaraţii publice făcute de oameni aflaţi la vârful Statului Român, vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti? Dar cum arată România privită din exterior, vă puteţi imagina?", se întreabă Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-18

TAGURI: basescu, politicieni, proasta calitate,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Dec 2018

Si toate acestea din cauza unor dementi ajunsi presedinti prin sufrageriiNiste borfasi care nu au avut in gand si nu au decat ura ,spolierea tarii si ingenuncherea justitiei ca sa le fie aservita
RO STAT MAFIOT
18 Dec 2018

SITUATIA PT RO ESTE DEZASTROASA PENTRU CA POLITICA ESTE DOMINATA DE NULITATI UMANE SI CLASA POLITICA ESTE ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE TIP MAFIOT MAI CEVA DECAT A FOST IN ITALIA.
ANONIM
18 Dec 2018

Ziceți ceva și de pasajul Constanța!https://petitieonline.net/petitie/25876158.Semnați,oameni buni!
RAI
18 Dec 2018

basescule tu ai adus la putere psd prin hotiile tale si prin furtul a 20 mld de euro impreuna cu isarescu si fmi.ai furat 25 la suta din salariile oamenilor sa fure udrea si blaga .aveati saci de bani in birouri.sri si dna a dormit pe ei si uite acum cum sunt batjocoriti de un neica nimeni din saracia teleorman ca dragnea.intr-o tara adevarata acum presedintele ar declara stare de necesitate si impreuna cu armata si trupele speciale in 24 de ore ar aresta intreaga gasca de infractori.ce mare lucru.oricum situatia este exploziva in tara asta este sigur si trebuie doar o scanteie sa declanseze revolutia2.veti fi toti spulberati.oamenilor nu le este frica de nimeni si jandarmii vor fi calcati pe capete si umpluti de sange.mai jucati-va voi mult cu focul.monstrilor.
@RO STAT MAFIOT
18 Dec 2018

Da cateva exemple ca sa stim de cine sa ne ferim Cine sunt mafiotii ,cine sunt nulitati umane, cine sunt grupari infractionaleDar sa nu spui minciuni ,sa spui adevarul
Random imageUltimele stiri


STARBAG