2019-03-24 01:00


Băsescu dezvăluie relația cu UNPR

 |  22:48
Băsescu dezvăluie relația cu UNPR

Traian Băsescu, a declarat că este exclusă o înțelegere politică între PMP și UNPR, precizând că zvonurile din spațiul public în acest sens sunt "minciuni staliniste".

"Este exclus. Am mai văzut unii analiști spunând cu foarte mult aplomb că au fost discuții între UNPR și Mișcarea Populară. Este o minciună de tip stalinist. N-am avut niciodată discuții cu Gabriel Oprea pe această temă. Singura discuție pe care am avut-o cu Gabriel Oprea a fost înainte de Consiliul JAI, când eu i-am cerut o întâlnire, să-i spun punctul de vedere cu privire la migranți. (...) Nu am discutat nimic despre colaborarea între cele două partide", a spus Băsescu la TVR 1.

Întrebat dacă s-ar mai așeza la masă cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, pentru negocieri politice, fostul șef al statului nu a dat un răspuns clar.

"Hai să ajungem până la alegeri. Aici nu discutăm numai de Gabriel Oprea, ci de un rezultat care o să fie și de obligația ca partidele parlamentare să dea un guvern. În orice caz, ce vă garantez — eu nu voi fi la masa negocierilor, pentru că nu mai am ce să negociez pentru mine, nu mai vreau nimic pentru mine de la politică, dar vreau să construiesc un partid", a afirmat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03

TAGURI: basescu, unpr, pmp, gabriel oprea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
04 Feb 2016

RELATIA CU UNPR ERA DE FAPT FELATIA BASESCU-OPREA-UDREA...EXACT CA IN FILMELE PORNO...CAND MARINARUL DEVENEA IMPOTENT O CALAREA OPREA PE TIITOAREA DE PLESHKOI....MAMICA CURVELOR LUI MAGUREANU DE LA COTROCENI
ANCA.DRAGAN
04 Feb 2016

Cate zvonuri mai inventeaza unii ,Unpr este un partid puternic!
DAN PERICHI
04 Feb 2016

Respect dl Oprea care chiar daca i se aduc acuzatii aberante continua sa nu dea inapoi!
DAN BOGDAN
04 Feb 2016

Cate aberatii ,respect unpr!
MAREAN
04 Feb 2016

UNPR este UNIUNEA NUMEROSILOR PUSCARIABILI DIN ROMANIA sau UNIUNEA NULITATILOR POLITICE DIN Ro. UNPR este ca si clelalte partide politice o organizatii infractionala de crima organizata dar cu ponderea cea mai mare de puscariabili.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...