2019-05-20 13:51


Băsescu: Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă

 |  13:31
Băsescu: Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă

Fostul preşedintre Traian Băsescu consideră că liderul PSD Liviu Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă, provocând o criză inutilă.

"Dragnea declanşază inutil o criza politică ! Părându-i-se că are nevoie de un exerciţiu de autoritate, Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă", afirmă Traian Băsescu.În opinia sa, remanierea foarte probabil nu va avea sprijinul Preşedintelui, estefăcută într-o perioadă de sărbători catolice şi ortodoxe, când ,foarte probabil, va fi greu să treacă rapid o reorganizare guvernamentală prin Parlament şi este făcută într-o perioadă în care "UDMR-ul a intrat într-un noncombat tactic"."Şi uite aşa, Dragnea declanşează o criză politică, obligând trei miniştri să demisioneze prematur, într-un moment nepotrivit, doar pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea. Mare nemernic", conchide fostul preşedinte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-22

TAGURI: traian basescu, remaniere,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SCARBOSENIE BEATA
22 Apr 2019

Te apuci tu sa comentezi ,tu un distrugator de tara SIKTIR CHIOR PROST
ANONIM
22 Apr 2019

Cât a fost primar al capitalei nu a reușit să scape capitala de treceri la nivel cu calea ferată.https://petitieonline.ro/petitie/68886162.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
22 Apr 2019

TRECERI DE NIVEL ce sa ti spun Altceva nu mai ai in cap decat asta A avut destule treceri crucisatorul aburitO prosteala de individ pisat si betiv SIKTIR SCARBOSENIE PISATA distrugatorule nebun !Lingator de cururi la propriu Hahalera vanduta strainilor ales de SRI Mars ,dute naibii caricatura umana !
ANONIM
23 Apr 2019

@De ce considerați că Traian Băsescu, "urmaș", probabil ,al lui Traian Imperator al Romei, și-a dorit să rămână restanțier la, "drumuri romane în Dacia", anunțând că nu se vor face autostrăzi , iar în prezent împotrivindu-se deciziilor ministrului Cuc, de la Ministerul Transporturilor, ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG