2018-11-15 07:00


Băsescu exclude alianța cu PSD sau PNL

 |  20:40
Băsescu exclude alianța cu PSD sau PNL

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat vineri, la Timișoara, că după alegerile din luna decembrie exclude orice alianță cu PSD, afirmând că 'nici PNL nu reprezintă o soluție mai bună'.

''Practic, noi nu avem soluții convenabile, dar exclud orice alianță cu PSD. Nici PNL nu reprezintă o soluție mai bună, dar cel puțin nu miroase așa de urât'', a spus Traian Băsescu, conform Agerpres.

De asemenea, Băsescu a afirmat că, dacă partidul pe care îl conduce va intra la guvernare, una dintre condițiile de pe masa discuțiilor va fi ''ca PMP să dea prim-ministrul Guvernului. De asemenea, structura Guvernului va trebui să aibă în mod obligatoriu Ministerul Reunificării''.

Traian Băsescu a punctat în discursul său câteva dintre prioritățile Programului de guvernare al PMP, remarcând că după accederea în NATO și integrarea în UE a României, următorul obiectiv de țară este unirea cu Republica Moldova, ca proiect politic pe care ''merită să ți-l asumi ca țară responsabilă pentru viitorul ei''.

Băsescu a vorbit și despre problema demografică cu care se confruntă România, afirmând că în orizontul anului 2050 s-ar putea ajunge ca populația să scadă la 16,5 milioane de locuitori, dacă nu se iau măsuri de sporire a natalității.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-11

TAGURI: basescu, pmp, alianta psd, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LAIE CHIORU
12 Noi 2016

Pentru NORMALIZAREA vietii publice in Ro CAMPANIA electorala ce urmeaza TREBUIE SA SE REFRE LA CATEVA ASPECTE: 1- CA CEI CE AU MAI MULT DE DOUA MANDATE SA NU MAI PRIMESCA VOTURI PENTRU A AJUNGE IN PARLAMENT; 2- PENALII, PUSCARIASII , CEI CU DOSARE AFLATE PE ROL SAU IN CERCETARE SA NU FIE VOTATI PT PARLAMENT; 3- CEI CARE AU DECIS DITRUGEREA RO SA NU MAI AJUNGA IN PARLAMENT ADICA CEI CE-SI AU RADACINA IN FSN-ul CARE A DAT LOVITURA DE STAT IN DEC 1989 SI APOI IN NUMELE INOIRII CLASEI POLITICE SAU A PRTIDELOR ISTORICE AU INFIINTAT ALTE FORMATIUNI CARE SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA. 4- PT ELIMINAREA MAFIOTISMULUI DIN POLITICA LISTELE CU CANDIDATI CARE NU AU LEGATURI CU ZONELE PT CARE CANDIDEAZA SA NU FIE VOTATE.
PATRIOT
12 Noi 2016

Cu d-tale d-le orice înțelegere începe ca la casele boierești si se termina ca la ușa cortului.Ai pretenții de premier,dar nu ai simțul măsuri.Acest popor nu mai are nevoie de circari,de mincinoși,gargaragii si profitori.
CROCODILUL FLAMAND
12 Noi 2016

UN BAIAT DESTEPT "LAIE CHIORU"....ARE DREPTATE....ROMANIA E INFESTATA DE TRADATORI SI TERORISTI CARE IN 1989 TRAGEAU CU MITRALIERA IN OAMENI....SI BRUSC AU DEVENIT MILIARDARII DE CUMETRIE DIN DUBAI>>>>UNDE SUNT "TERORISTII NECUNOSCUTI"????....SUNT TOATA ZIUA LA TELEVIZOR...IMPREUNA CU BOARFELE SI STOARFELE DE LA BIVOLARU...SE LING IN KUR UNII PE ALTII....SEFU AVETI NISTE KAKAT..POT SA-L LING EU?....SA TRAITI MULTUMESC...CE DULCE ESTE....DOAMNA ARE NEVOIE DE UN TAMPON INTRAVAGINAL?SAU ANAL?....MA OFER TOT EU...SUNT SPECIALIST IN LINS....METAFIZICA SI CLITORIS....GELU-VOICAN-MITRALIERA.....TERORIST KUSHER....LINGE TOT
Random imageUltimele stiri


loading...