2019-02-19 17:31


Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”

 |  18:43
Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”

Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD este cel mai mare focar de pestă porcină africană din țară. Într-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de înțeles că țara nu va scăpa de această boală.

PSD este cel mai mare focar de pesta porcină africană din ţară. Şi când mă gândesc că boala nu se tratează...”, a scris Băsescu pe Facebook.

Reacția vine după ce mai mulți lideri PSD i-au solicitat lui Dragnea, printr-o scrisoare, să demisioneze. Aceștia acuză faptul că PSD a scăzut în sondaje din cauza lui Liviu Dragnea. Ei îl mai acuză pe Dragnea de un mod de conducere dictatorial al partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-20

TAGURI: basescu, psd, pesta porcina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Sep 2018

Ce sperjur imoral si mincinos esti bai,, pisatul natiunii'' Bai cacat ipocrit si mincinos Bai chiorule nesimtit Ai ramas cu un cacat de partidut de 2 % si te burici ca un rahat in ploaie Scarba nebuna ce esti Du te dracului Crapati ar matele!
@ANONIM CRETIN
19 Sep 2018

Bai gunoiule asa cum a fost basescu ramane in istorie ca presedinte al Romaniei. Tu ramai o nulitate si un kkat care pupi in cur ciuma rosie pentru doi arginti din taxele si impozitele poporului. Muie ciumatule rosu si paduchios .
ANONIM
19 Sep 2018

Ramane ca pisat la poarta ambasadei SUA ,ramane ca psihopat care a fugarit romanii din tara ,ramane ca obsedat sexual care a transformat cotroceniul in bordel ,ramane ca cea mai josnica fiinta de pe planeta Asta ramane bai cocalarule drogat si cretin Bai nazistule ipocrit ce esti Sa zicem ca psd ul pleaca Dar tu si cutrele ca tine va intoarceti la 180 de grade si pupati in fund de data asta PSDul pe care l ati scuipat Lingeti unde ati scuipat pentru ca neuronul pe care l ai nu ti permite decat sa scuipi apoi sa lingi unde ai scuipat MARS ca mi e scarba de cei ca tine drogatule!Voi nu stiti decat atat sa aveti crapare cat mai ieftina si benzina la fel de ieftina ca sa puneti la rablele cu care ne sufocati zilnic si cu care ati umplut RomaniaApoi navaliti ca hoardele si aruncati cu cacat in unitati ale jandarmeriei ,bateti femei si tipati ca nu va lasa sa va cocarjati voi intre voi homalailor perversi Sictir jigodiilor drogate
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...