2019-01-24 06:40


Băsescu FACE PRAF activitatea DNA: ”E numai șantaj. Le-a pus CĂLUȘUL în gură”

 |  23:11
Băsescu FACE PRAF activitatea DNA: ”E numai șantaj. Le-a pus CĂLUȘUL în gură”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat pe B1tv că nu crede că alți procurori vor mai face dezvăluiri cu privire la activitatea DNA, precizând că traversăm o perioadă a șantajului între procurori, dar și între aceștia și judecători.

”Eu cred că nu va mai vorbi nimeni. Secția de procurori le-a pus călușul în gură, i-a exmatriculat imediat. În primul rând, a avizat darea lor afară fără să-i asculte, i-a trimis pe care încotro. Este un semnal foarte puternic al secției de procurori din CSM către procurorii din DNA să-și țină gurile.

Mă uit la parcticile de șantaj, pentru că este șantaj. Care a fost motivarea doamnei Kovesi legată de Țuluș: că acum șapte ani nu știu ce tranzacție a făcut și a aprobat un rechizitoriu în care era și persoana cu care a facut tranzacția.

Nimeni nu mă poate convinge că doamna Kovesi a aflat ieri treaba asta și a spus-o. Nu. O știe de foarte mulți ani și a fost pârghia prin care l-a ținut sub control pe Țuluș.

Doamnei Moraru îi reproșează că nu a înregistrat un denunț.

Cu asta i-a ținut pe toți și cine știe câți din această categorie sunt în CSM dintre cei care au ceva și oricând un procuror din DNA poate să se ducă să-i pună cătușele”, a spus fostul președinte.

”Cred că, cel puțin între procurori, dar și între procurori și judecători se practică șantajul. Fiecare știe că are ceva, nu știe cât știe SRI, cât știe DNA despre ei, mai bine facem cum spune Kovesi, ca să nu ne lege nimeni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: basescu, justitie, dna, procurori, judecatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Iul 2017

doar un om complet nebun la cap ar putea sa ia in serios pe acest nemernic.....e ca si cand ai vrea sa stai la o discutie "amicala" cu o mamba neagra(cel mai veninos sarpe din Africa) Sper sa vina cat mai curand ziua cand o sa dai socoteala PORC ORDINAR
EUGEN SERBAN
06 Iul 2017

Cine la infiintat mai bolundule,vezi ca nu i-ti ies lucrurile cum le-ai scris tu pe hartie nu mai e buna nici o institutie,numa tu esti omul cel corect,ai grije sa nu intri in raza de actiune a combinelor sa te prinda BAUBAU DE MELC AL COMBINEI
MUCI IN BUZE
23 Iul 2017

Mai muci in buze esti o taratura jegoasa si vicleana mai chior ordinar Insemnatule
Random imageUltimele stiri

loading...