2019-03-24 05:00


Băsescu FACE PRAF guvernarea PSD: ”Daddy, sunteți INCOMPETENȚI”

 |  19:31
Băsescu FACE PRAF guvernarea PSD: ”Daddy, sunteți INCOMPETENȚI”

Fostul președinte Traian Băsescu intervine în scandalul provocat de scăderea salariilor odată cu trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Într-o postare extrem de acidă, Băsescu vorbește despre „harababura” creeată de așa-numita revoluție fiscală, susținând că guvernanții sunt acum de-a dreptul șocați când află efectele măsurilor pe care le-au luat. 

”Daddy, e groasă “M” cu revoluţia !

Doamne ce harababură cu “revoluţia fiscală”.

În mod repetat, în Parlament dar şi în spaţiul public am cerut guvernanţilor să oprească “revoluţia fiscală” pe care am considerat-o şi inoportună şi insuficient pregătită.

1.Inoportună pentru că nimic nu justifică schimbarea fiscalităţii atunci când economia înregistrează o creştere a PIB de 7 la sută.

2.Insuficient pregătită, pentru că guvernanţii nu au înţeles efectele modificării legislaţiei pe care le-au trâmbiţat pe toate televiziunile, fără să priceapă nimic din ce spun, ceea ce acum, când află de la televizor efectele a ceea ce au făcut, au pur şi simplu şocuri.

Îi şochează efectele noii legi a salarizării prin care pentru sute de mii de salariaţi din sectorul privat şi de la stat scad salariile în loc să le crescă cu 25 la sută cum trâmbiţa vajnica pafaristă Olguţa ;

Îi şochează că transferul contribuţiilor în salariul brut al salariatului a fost refuzată de foarte multe firme care nu au înregistrat noile contracte individuale de muncă în REVISAL ;

Îi şochează că multe administraţii locale nu-şi pot plăti salariaţii ;

Îi şochează că Declaraţia 600 este inaplicabilă iar o bună parte din cetăţeni rămân fără asigurări de sănătate;

Îi şochează că split tva are efecte contrare şi nu stimulează deloc plata obligaţiilor la stat de către evazionişti;

Îi şochează că bugetele administraţiilor locale au fost drastic micşorate, diminuând masiv investiţiile ;

Îi şochează faptul că toţi cei care lucrează cu jumătate de normă pentru a-şi completa veniturile sunt pur şi simplu spoliaţi de bruma de bani pe care o obţin muncind suplimentar ;

Îi şochează că administraţia centrală nu este pregătită să pună în aplicare “revoluţia” lui Daddy, Vîlcov şi Olguţa, iar biata Vasilica aşteaptă lumină de la Teodorovici care le va amesteca şi mai tare pe toate.

Soluţia corectă este suspendarea imediată a întregii legislaţii care vizează “revoluţia fiscală”, inclusiv noua lege a salarizării şi modificările la Codul Fiscal .

Daddy n-ar fi mai bine să-ţi iei guvernul şi în frunte cu Vasilica să vă retrageţi la pescuit la Belina ? Nu de alta, dar la pescuit poate sunteţi competenţi în timp ce la guvernare sunteţi INcompetenţi.

PS – Daddy, opreşte-o pe Olguţa cu “revoluţia” pensiilor că cine ştie ce năzdrăvănie iese şi din asta” scrie Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-06

TAGURI: basescu, guvernare, psd, revolutie fiscala, incompetenti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Feb 2018

esti bolnav cu capul bosorogule Du te la spital
FACE PRAF PE DRACU!
06 Feb 2018

Era CEVA de capul tău când erai în dialog cu Tonta și-ATÂT! Ai rămas în politică ca să nu fii arestat...EȘTI UNUL DIN CELE MAI ODIOASE PERSONAJE POLITICE POST-DECEMBRISTE!
ANONIM
06 Feb 2018

Pisatul de la ambasada sua A ajuns sef de stat dintr o mare mare greseala Ne ai prostit pe toti Nu esti bun decat la facut bisnita BISNITAR INTERLOP Ai populat punctele cheie ale statului cu lichele incompetente si excesiv de rele si obraznice asa cum esti tu Du te si fa altceva ca ne e rusine noua de rusinea ta
MOTTO:
06 Feb 2018

„E mai puţin dureros să te desparţi de patrie, decît a trăi în ea şi a vedea individualitatea, adică toată fiinţa adevărată a poporului pierind şi stîngîndu-se.” (Alexandru Hurmuzachi) Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie! Președintele alogen al României face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel.
CINE ADUCE ACUZELE
06 Feb 2018

acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea face naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a dat evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României, ca ministrul Ilan Laufer, promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!
UNDE AU FOST
06 Feb 2018

serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai lui George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!
UNDE-I DRAGOSTEA
06 Feb 2018

de țară? De ce sunt tefeliștii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile SUA, Israelului, Canadei și UE. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut sustinând și votând alogeni ca să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprentă” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în fața altora pe noi, românii?
PE VREMEA CâND
06 Feb 2018

Andrei Marga – nu întâmplător clujean, din cuibul de vipere secesioniste! – era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini întregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca și Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze. O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea să-l lectureze cap-coadă. Ziarista nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă. Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă!
CEI CARE S-AU îNCOLONAT
06 Feb 2018

sub stindardele #rezist și #LGBT sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins. Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni! Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot.
NEMţII NE-AU URâT
06 Feb 2018

dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940! Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generație căreia să-i fie rușine de originea ei românească. În paralel cu „lucrătura” aceasta din școli, mass-media condusă 90% de evrei „a muncit” din greu, în special prin intermediul televiziunilor, ca să-i convingă pe români că sunt niște degenerați incapabili, puși numai pe trândăveală și hoții, ceea ce este cu totul fals!
ROMâNCELE AU FOST
06 Feb 2018

prezentate ca fiind curve și ahtiate după bani nemunciți, prin transformarea unor țigănci inculte, ca Tonciu, în vedete și „modele” demne de urmat, iar bărbații au fost arătați ca niște bețivi violenți, leneși și hoți. Totodată, românii au fost prezentați ca niște ticăloși care-și omoară pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – și s-a mintit enorm cu copiii crescuți in orfelinate ale groazei inventate, tocmai ca să apărem în ochii altora ca niște ființe iresponsabile si inumane! Nu mai vorbesc de DNA și așa-zisa „corupție”, de-ți vine să crezi că românii au inventat-o! Culmea este că doar românii sunt cercetați și băgați în pușcării, în timp ce corupătorii străini sunt bine merci și-și văd de jefuirea țării în continuare!
LA FEL, S-A MINțIT
06 Feb 2018

prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați. Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere.
LA FEL, S-A UITAT
06 Feb 2018

răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!
S-AU ORGANIZAT,
06 Feb 2018

în scopul promovării străinilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari„români”, unde s-a încercat impunerea regilor germani pe primele locuri, în detrimentul domnitorilor români. Evreul comunist Richard Wurmbrand, convertit la protestantism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci în acest clasament făcut de niște proști ticăloși și manipulatori pentru alți proști, naivi și manipulabili: https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni
ALOGENII CARE AU CONDUS
06 Feb 2018

și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trâmbițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!” Articol excepțional, scris - în asentimentul multor români, de către Marius Albin MARINESCU
CE ORIBIL BASESCU ASTA
06 Feb 2018

i mi vine sa vars cand te vad
LEANA
07 Feb 2018

Iar mie i-mi vine sa avortez.
FOST VOTANT PSD TREZIT DIN PRO
22 Mai 2018

Felicitari, domnule presedinte. Ati fost si veti ramane cel mai bun politician si om de stat Roman de la cadearea comunismului incoace. Dumnezeu sa va aiba in paza. Moarte PSD-ului, adevaratul cancer al romanilor - un partid format din fostii comunisti, care impreuna cu marii hoti ai tarii paraziteaza dezvoltarea Romaniei fraierind naivii ce-i voteaza pentru o sacosa cu orez cu promisiuni desarte si fabule. Se pare ca prostii sunt cea mai buna resursa in politica. Din pacate, prostii ne amaneteaza pe toti, inclusiv pe copiii nostri.
NATIE DE PROSTI
22 Mai 2018

Este 2018 - O duceti mai bine dragi romani? V-au marit astia din guvernarea PSD salariile, deci o duceti bine, da? Copiii vostri vor plati datoriile. Sunteti lepre ticaloase care v-ati amanetat SINGURI tara la straini, urland dupa salarii mari care vor fi platite prin carca copiilor. Felicitari, prin prostia coastra v-ati amanetat viitorul copiilor. Vor fi sclavii cotizanti ai marilor puteri, pentru ca voi ati urlat VREM SALARII MARI, cand economia romaneasca este un PURICE. Si nu uitati sa cumparati BMW-uri, haine de firma si sa faceti piata la hypermarket-uri si mall-uri. Ca doar sunt proprietatea evreilor, dupa cum spunea un bivol "patriot" pe aici. SCLAVILOR, va meritati soarta! "La vremuri noi, tot noi" Ion Luca Caragiale, acum 100 de ani! Cata dreptate avea! Din sclavi, sclavi se nasc!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...