2018-12-14 19:10


BĂSESCU face spectacol în Parlament: Mai candidez o dată la PREȘEDINȚIE

 |  13:18
BĂSESCU face spectacol în Parlament: Mai candidez o dată la PREȘEDINȚIE

Cu ocazia votului pe înființarea comisiei de anchetă a alegerilor din 2009, Traian Basescu i-a atenționat pe parlamentari că ar putea candida pentru un nou mandat la Cotroceni, iar Iohannis ar putea fi nevoit să cedeze locul lui Geoană, potrivit stiripesurse.ro.

„Aveți obligația, dacă vreți să fiți cinstiți, să începeți cu reevaluarea proceselor verbale din secțiile de votare. Dacă se poate, v-aș ruga să nu ajungeți la concluzia că domnul Geoană este președinte. L-ați pune într-o situație stânjenitoare pe domnul Iohannis, care ar trebui să plece la Sibiu până își face ăsta mandatul”, a declarat Băsescu.

Într-o a doua intervenție de la tribuna Parlamentului, Băsescu a revenit cu o atenționare. „Aș vrea să vă atenționez că, dacă în urma acestui raport il faceți presedinte pe Geoană, am dreptul să mai candidez o dată”, a afirmat fostul președintele.

De asemenea, Băsescu le-a cerut pesediștilor că nu o mai amenințe pe Raluca Turcan cu renunțarea la trocul dintre PSD și PNL pe funcția de vicepreședinte al BNR dacă nu votează înființarea comisiei de anchetă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-11

TAGURI: basescu, parlament, presedintie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UNTARU CEZAR
11 Mai 2017

Ce nesimtit si ce tupeu de psihopat ai matrafoxatu p ii Dute dracului !
FRECTIA BAREI
11 Mai 2017

Ai o exprimare greoaie si greu de inteles Ai mintea imbacsita de la mult "wyzyky" stoarfa comunistoida si mincinoasa Turnator securistoid de 2 bani Abjectule!!
ANONIM
11 Mai 2017

Subiect de unisport ;a gossip reese cu certitudine indisponibil loc pte dupa cadere --o noua victorie cu aducerea connationalilor aici la cinstire omenia ;dreptatea ;demnitatea ;curajul ubei vatalii spatiale cu fanboss! Cine pune tara pe picior de plai miorituc ,are stres continuu;folos economic ;srun public vizita pfimoe co duxatorii pe tarina vie --atunci c-a fu ctiona z ...
VAMPIRUL DRACULA
11 Mai 2017

credeam ca mergeti toti la o sedinta de grup la Targoviste...sa admirati niste TZEPE pregatite pentru infractori
@ANONIM
11 Mai 2017

subiect de unisport Daute daraculului caua estilaprostancana!
ANONIM
12 Mai 2017

VAPORENE DE AICI INCOLO MAI POTI SA AJUNGI CE VREI LA LUSTRUIT PUNTEA SAU LA URCAT MARINARI CU CARCA PE SCARI LCHEA CE ESTI...............
FAUR ILIE
13 Mai 2017

Sa candideze poate orice muhaia dar sa obtina voturi fara ""noi statul" este foarte greu Cred ca ai ajunge la3 voturi : udrea eba si cealalta fiica a ta Acestia sunt votantii tai betiv nebun Da ti seamala bautura javra
Random imageUltimele stiri


loading...