2019-03-26 01:02


Băsescu îi face praf pe KOVESI și LAZĂR

 |  21:38
Băsescu îi face praf pe KOVESI și LAZĂR

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa procurorului general al României, Augustin Lazăr, și a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Senatorul PMP i-a acuzat pe cei doi că au adus deservicii grave României pentru că au prezentat-o în presa internațională ca fiind măcinată de un uriaș fenomen al corupției, deși justița românească a făcut progrese mari în ultimii zece ani.

Întrebat dacă există vreo responsabilitate din partea procurorului general sau a procurorului șef DNA pentru situația actuală a sistemului judiciar, Băsescu a răspuns pentru B1 TV: ”eu nu-mi permit să fac observații despre o eventuală vinovăție sau responsabilitate a Zeiței dreptății sau a Zeului dreptății. Nu mi-aș putea permite vreodată! Păi noi suntem doar niște muritori care ar putea avea cătușe oricând, ei ne spun în presa internațională cum vrem noi să punem sub papuc Parchetele. De fapt, politicienii... și vorbesc de un Parlament nou, mult mai curat decât cel dinainte, care trebuie să-și asume modificarea Codurilor.

Critici la adresa doamnei Kovesi că ar fi ei cumva neglijenți sau a Procurorului General niciodată nu voi face. Îi critic doar pentru că în presa internațională au făcut mult rău României zugrăvind-o nedrept de urât prezentată și o clasă politică acuzată că vrea să-i pună sub control, în vreme ce clasa politică vrea să pună în concordanță legislația cu deciziile Curții.

Acești doi oameni au făcut deservicii uriașe României, pentru că au relansat ideea ”România profund coruptă” după zece ani în care justiția a făcut progrese extraordinare, dar aici suntem într-o luptă care nu s-a dat niciodată în mandatul meu, o luptă pentru putere, fără limite între sistem și politicieni”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-14

TAGURI: basescu, kovesi, lazar, parchete, justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
14 Feb 2017

TU,vei"plati"pentru tot RAUL facut acestui popor!!!....daca tu acuzi oameni numiti de tine,inseamna ce esti vinovat,deoarece ai acceptat incalcarea legilor!!!......sa vezi,cand se vor prinde sI UE ca a fost mintita!!!....un pensionar....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...