2019-01-18 00:09


Băsescu îi ia APĂRAREA lui Grindeanu: ”Lui Dragnea i s-a umflat capul, se crede NAPOLEON”

 |  20:03
Băsescu îi ia APĂRAREA lui Grindeanu: ”Lui Dragnea i s-a umflat capul, se crede NAPOLEON”

Fostul președinte Traian Băsescu îi ia apărarea premierului Grindeanu în disputa acestuia cu mai mulți lideri ai PSD care l-ar prefera schimbat din funcție. Băsescu nu e de acord cu schimbarea lui Sorin Grindeanu și dă vina pe invidia lui Dragnea pentru ceea ce se întâmplă în aceste zile.

”Nu există niciun motiv pt schimbarea guvernului, ar fi un moment inutil de instabilitate, economia merge singură...că premierul se numeşte Grindeanu, Dragnea...e un moment de graţie, economia creşte singură.

E o prostie schimbarea guvernului, Grindeanu pare a fi mai prudent decât demagogia specifică PSD, Grindeanu şi ministrul de finanţe par mai prudenţi în a se arunca cu capul înainte într-un bazin fără apă. Întrebarea este de ce îi sunt ostili lui Grindeanu...pt că aşa e în PSD, până nu se mănâncă unii pe alţii nu se lasă, luaţi toată istoria PSD, şi-au distrus toţi preşedinţii, toți premierii. Grindeanu, dacă rămâne încă un an premier, va deveni unul din marii lideri ai PSD, ori Dragnea nu suportă această abordare...altfel, ce să-i reproşezi lui Grindeanu?

Eu cred că Grindeanu şi ministrul de finanţe încearcă să tragă frâna demagogiei lui Dragnea, căruia i s-a umflat capul şi se crede un soi de Napoleon al guvernării României” a declarat Traian Băsescu la RomâniaTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-10

TAGURI: traian basescu, guvern, grindeanu, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAINEALA MARIUS
09 Iun 2017

Doamne ce prost este crucisala asta nebuna Esti invidios pe niste oameni normali competenti si sanatosi la cap PSIHOPATULE !
ANONIM
09 Iun 2017

@Considerați că Traian Băsescu face reclamă la acumulatorii fabricii Elba ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Iun 2017

daca Dragnea se crede Napoleon atunci Qiombetele se crede marinarul Pop-eye(in traducere libera POP-EYE inseamna OCHI UMFLAT)...Ba Qiombete spune drept...cine DRACU ti-a umflat okiul(probabil ca ai bagat mana la okiul dracului si limba la okiul de curca al curvetei Nutzy din Plescoi)....Deci ai luat vreun virus anal de Pleskoi pe limba si ti s-a dezvoltat in oki o intreaga colonie de SiFILIS de DUBAI...tratamentul ar trebui sa fie ....***LA MULTI ANI CU EXECUTARE***
CE BOSOROG !
10 Iun 2017

ai imbatranit si parca esti un cimpanzeu mosule !
Random imageUltimele stiri

loading...