2019-04-22 13:21


Băsescu îi răspunde lui Iohannis: ”Daddy CHEAUNĂ peste tot că Iohannis este rău”

 |  20:35
Băsescu îi răspunde lui Iohannis: ”Daddy CHEAUNĂ peste tot că Iohannis este rău”

Traian Băsescu a declarat, duminică, după ce Liviu Dragnea a afirmat că nu credea că România va fi condusă de un „preşedinte mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, că şeful PSD „cheaună” peste tot că Iohannis este rău şi că pentru el doar PSD este sigurul lucru bun din ţară.

„Daddy cheaună pe tot că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun.Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedite ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte. Va perisita atâta timp cât PSD va sta cu un condamntat în fruntea lui, care nu are ltă ţintă decât să dirijeze eforturile ministrului Justiţiei şi ale Guvernului pentru a găsi o soluţie să scape de condamnări”, a declarat, duminică, Traian Băsescu la România TV.

Reacţia fostului preşedinte vine după ce Liviu Dragnea a afirmat că nu a crezut că ţara noastră va fi condusă de un preşedinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, precizând că şeful statului Klaus Iohannis nu făcut nici măcar un singur lucru bun pentru România, în cei patru ani de mandat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-03

TAGURI: basescu, romania, iohannis, daddy, dragnea, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Mar 2019

..Chiauna,, scheunati ar in cap tie non stop basoalda destrabalata si nebuna ce esti Bai pisat scarbos ,ia spune cine a preluat justitia 10 ani si cine a calarit o pana a adus o la credibilitate zero, pisatule betiv ce esti !Dragnea a fost judecat pentru fapte inexistente pentru faptul ca te a suspendat pe tine ,o lichea destrabalata si betiva un impostor de presedinte,,ales,, de SRI bai hot ordinar si paranoic Te mai doare locul?Te doare limba de la lins o tziganca ,scarnavie batrana si obraznica SIKTIR!
ANONIM
04 Mar 2019

VAI CUM se poate ?Dady ..ce i cu tine nu vezi ca Iohanus este bun Vai ,vai ce eroare faci Nu vezi ce realizari a obtinut in cei peste 4 ani de mandat el cu iubitul PAhontu Ce i cu tine ,de ce esti rau El iubeste poporul Roman pana la lacrimi si munceste enorm de mult pentru tara In cele 3 zile de munca munceste non stop de la 9 la11 ca la matineu ,apoi se ocupa cu lucruri enorm de bune
ANONIM
04 Mar 2019

Da sigur ,la fel ca basoalda tantea traianaAre ochii rosii ca la drac Dealtfel nici nu e om ,e dracul
LIANA
04 Mar 2019

Mie mi ar fi rusine sa mai apar in spatiul public dupa o prestatie jalnica de presedinte impostor
CHIAUNA!!!
04 Mar 2019

Vad ca inventezi cuvinte ,sau esti prost mai prost decat fiica ta Radeai de d na Dancila ,ii puneti in gura cuvinte inventate,la asta va pricepeti voi dreapta de cacatSunteti prosti de puteti ,tolomaci (stati o luna pana va dumiriti de niste lucruri simple)dar ca orice prost umblati cu coada pe sus prostani paranoici ,curve drogate Sa ne fereasca Domnul Dumnezeu de asa lichele proaste ,nebune si stricate la guvernarea romaniei AMIN !
Random imageUltimele stiri


STARBAG