2019-03-23 17:00


Băsescu îl ATACĂ pe Dragnea: ”Un NEISPRĂVIT de Teleorman face praf și pulbere...”

 |  17:30
Băsescu îl ATACĂ pe Dragnea: ”Un NEISPRĂVIT de Teleorman face praf și pulbere...”

Traian Băsescu reacționează în scandalul momentului: mutarea Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Declarațiile premierului Viorica Dăncilă și ale șefului PSD, Liviu Dragnea, conform cărora există un memorandum în acest sens, sunt calificare de fostul președinte Taian Băsescu total neinspirate, acuzând chiar încălcarea dreptului internațional.

"Ambasada României mutată de la Tel Aviv la Ierusalim?Un neisprăvit din Teleorman a făcut praf şi pulbere 60 de ani de diplomaţie consistentă şi inteligentă în Orientul Apropiat, în relaţiile cu Israelul şi cu ţările arabe.Cu siguranţă, Dragnea nu are cum să înţeleagă implicaţia declaraţiilor lui. Dragnea a fost mânat pur şi simplu de propriile interese, lovind crunt în interesele pe termen lung ale României. Biata Dăncilă este pur şi simplu în postura “ marionetei nevinovate”,dar cu putere, iar Meleşcanu este în situaţia ticălosului care îşi pune piciorul în ghips crezând că scapă de responsabilitate.Decizia mutării ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim este una cu efecte capitale în politica externă a României. Printre multe altele, odată cu declaraţia lui Dragnea, România a pierdut statutul de “honest peace broker” (broker de pace onest) atât pentru Israel cât şi pentru toată Lumea Arabă, a călcat în picioare dreptul international, se leapădă de poziţia Uniunii Europene, creşte riscul terorist pe teritoriul României, răstoarnă încrederea pe care în mod egal o aveau în România şi ţările arabe şi Israelul. Nu mai vorbim de interesele pentru dezvoltarea relaţiilor economice cu ţările arabe.Mă întreb care din atribuţiunile preşedintelui Camerei Deputaţilor îl îndreptăţesc pe acesta la o astfel de decizie ?Preşedintele Iohannis are obligaţia să acţioneze şi imediat şi ferm.PS - pentru amatorii de speculaţii: sunt un admirator al poporului evreu şi a istoriei lui zbuciumate şi un susţinător fără rezerve a unei soluţii de pace în Orientul Apropiat", a scris Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-20

TAGURI: basescu, reactie, dragnea, ambasada romania, israel, tel aviv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
20 Apr 2018

"...incalcarea dreptului international..."___-----____ un alt cretin, macar astuia i se trage de la secarica... De cand o tara are capitala aprobata-sau nu- de "dreptul international", nu mai amintim de cele doua drepturi universal recunoascute, dreptul unui popor de a face ce vrea la el acasa si dreptul istoric, in acest caz consfintit de 3 MiI de ani de evolutie...iar " relatiile economice cu tarile arabe", se va vedea ca chiar si unele tari arabe, isi vor muta ambasadele la Ierusalim...
BOOYAKA
20 Apr 2018

Fraierul din Teleorman,numit in deradere"Micul Ceausescu"crede ca mai merge cu acte de índependenta "ca pe vremea impuscatului:relatii diplomatice cu Germania Federala si cu Israel!A facut doar sa fie injurat pe toate site-urile arabe si cred ca nBibi rade si cu curul de prostovan!
ANONIM
20 Apr 2018

Remarcați și că Meleșcanu este un apreciat politician și ministru de către Traian Băsescu ? Apreciați că domnul Meleșcanu "s-a ascuns'' când "avea de treabă" la guvern ?
ANONIM
20 Apr 2018

Apreciați că ministrul de externe Meleșcanu a procedat ca un "domn", în chestiune, amintind pe undeva și de generalul Victor Atanasie Stănculescu ?
ANONIM
21 Apr 2018

BIATA Dancila ,marioneta nevinovata , Melescanu un ticalos ,Dragnea un neispravit .Numai tu esti bun si corect si le stii pe toate ,panarama nebuna ce esti Bok ,cum era si in ce stadiu l ai adus tu ticalosule prost ce esti L ai adus in stadiul de zomby fara nici o initiativa bai creatura ordinara Chiar nu ti dai seama ca tu esti ultima fiinta care ar avea dreptul sa critice pe cineva dupa prosteala aceea de guvernare pe care ai facut o 10 ani Hai siktir javra ordinara !
ANONIM
21 Apr 2018

MARINELE puiu de militian are multa invatatura marsava si de la tine nu mai manca KKT .......
RELOCATOR
22 Apr 2018

Nenea Băse vezi matale de biletele de tramvai ușor către Costă Rica si lasă problema Ierusalimului ca te depășește.Reaminteste-ne mai bine cum făceai tu afaceri cu sirienii ca știi mai bine si iartă Istoria României care la mandatele tale o sa adauge o pată de vin de "Coldea" in loc de text.
ANONIM
22 Apr 2018

,,nenea base '' un impostor in istoria recenta a romaniei ,o pata de mucegai ,un miriapod viclean si nebun
ANONIM
23 Apr 2018

Sonatul lunii, sau al lumii? Are asta tupeu, vba lui cacalau. Mereu uita propriile bube din scafalie, se ia de altii ca un neted pe chelie, dar uite, de ar sti lumea despre asta cati stapani a avut, cate a executat la ordin, cine-s stapanii lui de pe vremuri, apoi care cum se succedara sa il dirijeze... pai a sedus-o pe Leana lui Nicu la ordin? A fost apoi santajata cu probe- foto-? A iesit si valentinu pe lume? Doar asta scapa ca nu era a lui nea nicu, era a lui nea traienelu. Apoi ii facu si lui frac-su pe aia mica? E tot in famelie, ca la tagani. Ce sa mai... eventual hai sa radem cu....
ANONIM
23 Apr 2018

Deoarece RO a fosta adusa in stare EXCEPTIONALA, de necesitate TREBUIE CAT MAI URGENT INFIINTATA CURTEA MARTIALA.
RELOCATOR
23 Apr 2018

Subscriu la înființarea Curții Marțiale
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...