2018-12-15 23:51


Băsescu îl atacă pe „plagiatorul mincinos”

 |  19:03
Băsescu îl atacă pe „plagiatorul mincinos”

Sub titlul „Plagiatorul mincinos”, Băsescu scrie pe Facebook despre Ponta că, „din barurile de prin Emirate”, se laudă cum că absorbția de fonduri europene ar fi crescut de la 7%, la peste 53%, iar toate programele europene au fost deblocate.

După ce îl citează pe premier, Băsescu ne enumeră „ce nu spune plagiatorul mincinos”. În primul rând, că procentul de 53% absorbție s-a înregistrat „în baza contractelor semnate în timpul lui Emil Boc”. Apoi, „în cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat nici un contract semnificativ pe banii europeni din cauza incompetenţei şi corupţiei «celui mai cinstit guvern»”.

Fostul președinte acuză la punctul trei că „din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrăzi, căi ferate, regularizări de râuri, calificare şi recalificare personal, modernizare spitale şi şcoli, anvelopare blocuri, creare locuri de muncă etc.) sub conducerea plagiatorului mincinos, ţara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru că «celui mai cinstit guvern» se teme de DNA”. „Plagiatorul mincinos ne povesteşte cât de bine va folosi banii din noul exerciţiu financiar al UE. Păi, măi mincinosule, dacă acum DNA-ul te împiedică să cheltuieşti banii pe care îi ai la dispoziţie până la sfîrşitul anului, cum crezi că nu te va încurca de anul viitor încolo? Chiar speri să desfiinţezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?”, continuă Băsescu.

El își încheie tirada susținând că „de trei ani, plagiatorul şef al ţării mizează totul pe propaganda mincinoasă, bine susţinută de învăţăceii turnătorului Felix de la A3 şi de ai mai tânărului urmaş ai turnătorului, Sebastian Ghiţă de la RTV”.

„Vai de tine şi de clica ta, când românii vor înţelege cât i-ai minţit”, îl avertizează Băsescu pe Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: traian, basescu, plagiator, facebook, victor, ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ARMEANU'
04 Mai 2015

Ca sa vezi, pe face-n bu.ci, este foarte intelept ex-ul presh., se teme ca il va intrece cineva la minciuni !
IULIA TABACU
11 Mai 2015

Fiind intr o stare euforica si sub sloganul cheltuirii banului public pentru placere personala a marit mult ce nu a facut niciodata un mincinos notoriu
Random imageUltimele stiri


loading...