2019-03-26 00:40


Băsescu îl CRITICĂ pe Iohannis: ”Nu trebuia să distribuie nicio hârtie”

 |  20:58
Băsescu îl CRITICĂ pe Iohannis: ”Nu trebuia să distribuie nicio hârtie”

Fostul președinte, Traian Băsescu a comentat decizia actualului șef al statului de a spune nu revocării Laurei Kovesi. Băsescu a criticat gestul lui Iohannis de a-și justifica decizia printr-o hârtie.

”Cea mai mare greseala a lui Iohannis a fost ca, dincolo de a spune nu propunerii Ministrului Justiției, a spus ca va distribui o hartie catre presa, presedintele era sufic sa iasa sa spuna nu si sa plece, nu avea de distribuit nicio hartie.

Nu stiu ce document va ataca marele profesor universitar si fost judecator al CCR Toader, stiti ce se intampla , eu ii dau dreptate sunt lipsuri in activitatea DNA, este institutie de spectacol, dar cand vad nepriceputi, pe cuvant ca nu pot decat sa ma uit la ei cu jena” a declarat Traian Băsescu la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-17

TAGURI: basescu, critici, iohannis, hartie, revocare, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Apr 2018

Remarcați totuși în ce mod intelectual ține Traian Băsescu ochelarii, asemănător gestul oarecum cu cele ale lui Andrei Pleșu, Andrei Cornea, Emil Constantinescu, Puiu Popovicu, Ion Iliescu, Ion Cristoiu, Ilie Șerbănescu, Victor Alistar, Mihai Răzvan Ungureanu, etc., lipsindu-i totuși vocabularul și discursul celor menționați, la Traian Băsescu amestecânu-se unele idei despre democrație cu cele despre slugărnicie și servilism, "condimentate" cu limbaj de port și de mahala ? Considerați că se poate zice că Traian Băsescu a învățat, și de la cei anterior menționați , cum să pozeze cu ochelarii în mână ?
ANONIM
17 Apr 2018

Considerați că în fotografie ar fi vizibil și vreun "pixelul albastru" ? Considerați că fotografiile cu "pixel albastru" ar putea fi apreciate ca "oportunități" de către "politicieni cu experiență" ? Apreciați și că ,din perspectiva calității materialului fotografic ,contribuie "pixelul albastru" la materiale fotografice reușite ? Remarcați totuși și că Traian Băsescu pare să fi adus și ceva contribuții teoretice șa rolul "pixelului albastru" în fotografie ?
ILIE DE LA SCULăRIE
17 Apr 2018

Domnul Băsescu este în categoria celor care cîștigă la loto, și după aceea își închipuie că le știe pe toate și se simte dator să dea sfaturi.
DORIAN BOTEA
17 Apr 2018

Cand vad nepriceputi ,vai vai,imi vine sa mai beau o sticla de WIZIKI CU GHEATA ,VAI , VAI Ce priceputi eram noi cand paraduiam primaria capitalei sau cand vindeam flota sau cu Nuti ,cand o lingeam non stop la fofoloanca si priveam cu ochiul ala bun inspre usa Vai ,vai
ANONIM
17 Apr 2018

Tu vorbesti jigodie ce esti?tu pe langa profesorul TOADER ESTI O NULITATE Intr-adevar tu esti professor la jecmanit tara , la inselat nevasta la turnat romanii la securitate etc betivan nenorocit
ANONIM
17 Apr 2018

SUNTETI DE ACEEASI TEAPA TU SI SASALAUL ACESTA NAZIST CONTINUATORUL POLITICII ''GRUPULUI ETNIC GERMAN 1940-1944''
"ILIE SCULARIE"
17 Apr 2018

bai ILIE ,IN PRIMUL RAND UN FOST TURNATOR CEAUSIST SI APOI ,, DEMOCRAT'' nu este domn Este o japita buna de streang Chiorul este o eroare umana o gaselnita a naturii pentru jivine cu chip umanoid
ANONIM
17 Apr 2018

Considerați că domnul Andrei Pleșu l-ar fi putut consilia în mod intenționat pe Traian Băsescu cum să țină ochelarii în mână ?
ANONIM
18 Apr 2018

Cine este andrei plesu ?!?!
CHIAR ,
19 Apr 2018

N am auzit de acest individ Nu cumva este javra aia cu zulufi si tot felul de mascarali de parca este un buldog A ,da si si bea pisatul ,da da
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...