2019-02-24 01:13


Băsescu îl LAUDĂ pe Iohannis: ”I-a jucat pe pesediști”

 |  23:27
Băsescu îl LAUDĂ pe Iohannis: ”I-a jucat pe pesediști”

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, spune că şeful statului, Klaus Iohannis, "a jucat ireproşabil" politic pentru aducerea în situaţie dificilă a PSD.

"I-a jucat pe pesedişti. Aroganţi ca întotdeauna, când câştigă ei devin aroganţi a doua zi. Sunt umili până când câştigă. (...) Şi Dragnea a crezut că toată lumea e a lui şi e bărbatul numărul 1 al ţării. Corect sau incorect, atenţie, corect sau incorect, Iohannis i-a jucat pas cu pas până i-a pus cu spatele la zid. Asta e realitatea", a spus Traian Băsescu, luni, la B1 Tv, întrebat cum priveşte mişcările politice făcute de preşedintele Klaus Iohannis în ultima perioadă. El a apreciat că "transformarea" şefului statului ţine şi de "nişte sfătuitori mai buni". "Iohannis a jucat ireproşabil cartea punerii la colţ a PSD-ului, a jucat perfect. Eu sunt un consumator de joc politic, nu mai sunt un făcător de joc politic, dar preşedintele a jucat, din punctul lui de vedere, ireproşabil. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a jucat ireproşabil pentru aducerea în situaţie dificilă a PSD-ului, dar pe mîna PSD-ului, pe greşelile lor, pe indiferenţa lor, pe convingerea lor că dacă au luat 45% în alegeri le ţine de cald. Eu cred că dacă îi cauţi azi în orice sondaj nu au la încredere mai mult de 20%", a mai spus Băsescu. Întrebat dacă preşedintele Iohannis îşi va ''culege victoria'' marţi în Parlament, Băsescu a replicat: "Bineînţeles, şi eu aş face la fel".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: traian basescu, iohannis, pesedisti, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STÎRPIȚI SCÎRNĂVIA!
07 Feb 2017

ACEASTĂ SCURSURĂ, NUMITUL BĂSESCU, TREBUIE, URGENT, GĂBJITĂ ȘI, ALĂTURI DE GAȘCA-I, ATÎRNATĂ DE FELINAR PT. DISTRUGEREA ȚĂRII ȘI CONDAMNAREA POPORULUI LA GENOCID PRIN ÎNFOMETARE ȘI MIZERIE GENERALĂ!
RALEX
07 Feb 2017

Asa e,trebuie starpit postacul care-si spune "STARPITI SCARNAVIA"pentruca miroase de la o posta a "latrina3"
@ STARPITI S.........
07 Feb 2017

Poti sa o starpesti pe mata zdreantza. Starpeste hotia pesedista , mitomania lui melescanu perfidia lui dragnea si servilismul fata de mafia psd a lui tariceanu. Si nu in ultima clipa starpeste - ti capul ala indobitocit de latrina 3 si cocina lui ghita fugaru.
NICU
07 Feb 2017

As e, latrina 3 si Rominia tv,le-a spalat creierii, Iar,Latraii Tariceanu, Serban nicolaie,Nicolicea,Olguta, Iordache si tot neamul lor,de hoti trebuie sa plece.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...