2019-02-15 23:38


Băsescu laudă poziția lui Cioloș în Parlament: Restul a fost propagandă mincinoasă

 |  20:29
Băsescu laudă poziția lui Cioloș în Parlament: Restul a fost propagandă mincinoasă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat în termeni duri prestaţia politicienilor pe tema Intact, mai puţin cea a premierului Dacian Cioloş, spunând că evenimentele de miercuri demonstrează că România trebuie să rămână sub incidenţa MCV, transmite Mediafax.

''Ce am văzut la Senat azi, prin interventiile dlui Mircea Geoană, un demagog perfect, a doamnei Jipa, a doamnei senator Anghel nu arată decât că suntem departe de a avea motive să cerem ridicarea MCV. Discuţiile s-au dus într-o zona a minciunii. Nicio instuţie a statului nu a îndrăznit să ceară ridicarea licenţei de emisie a postului Intact. Singura chestiune e aplicarea unei hotărâri judecătoreşti'', a declarat Băsescu, citat de Mediafax. 

El mai susține că ANAF a făcut doar o notificare în conformitate cu legea şi că numai printr-o hotărâre judecătorească televiziunile trustului Intact ar putea fi evacuate.

''S-a intrat într-o linie a propagandei mincinoase. M-am întrebat de ce. Acum vedeţi forţa şi influenţa turnătorului Voiculescu şi spaima oamenilor politici de televiziunile care i-ar putea ataca. Jalnică grupare de politicieni am putut să văd azi în Senat'', a adăugat Băsescu.

El spune că a apreciat verticalitatea premierului Dacian Cioloş, care a rămas ferm pe ideea de respectare a legii, chiar dacă a încercat să dea speranţe că se vor găsi soluţii alternative.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-17

TAGURI: traian basescu, dacian ciolos, intact, mcv, mircea geoana, cristiana anghel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...