2018-10-16 15:12


Băsescu le propune liberalilor primarul perfect pentru Capitală

 |  21:18
Băsescu le propune liberalilor primarul perfect pentru Capitală

Fostul președinte, Traian Băsescu critică propunerea liberalilor de a se legifera din nou alegerea primarilor în două tururi. “Despre neputincioşi în politică“ își numește Băsescu articolul de pe Facebook.

 “Atunci cînd liberalii, în comisia condusă de PNL-istul Mihai Voicu şi ulterior în plenul parlamentului au votat alături de PSD alegerea primarilor dintr-un singur tur le-a părut că s-au pricopsit politic. Atunci cînd din programul Guvernului Cioloş au scos emiterea legii pentru alegerea primarilor în două tururi, de asemenea au votat programul cu multă veselie tot alături de PSD. Acum, cînd au constatat că protejatul lor, al lui Iohannis şi al lui Helvig nu are şanse să cîştige Primăria Capitalei, vor să se revină la două tururi pentru alegerea primarilor. Eu nu spun că nu este corectă alegerea primarilor din două tururi. Dimpotrivă, susţin că alegerea primarilor dintr-un singur tur este un experiment greşit făcut în timpul mandatului meu şi care trebuia corectat. Dar revenirea liberalilor asupra subiectului, după ce acum cîteva săptămîni au votat alături de PSD actuala lege electorală dar şi programul Guvernului Cioloş, nu înseamnă nimic altceva decît neputinţă şi disperare pe care liderii PNL încearcă să le salveze prin propagandă mincinoasă făcută împotriva propriilor aranjamente cu PSD.“ scrie fostul președinte pe Facebook.

Băsescu vine și cu o propunere pentru Primăria Generală a Capitalei: “Oricum, Helvig şi Iohannis nu-l pot face primar pe Buşoi nici în două tururi. Poate se încearcă şi cu Predoiu pentru că el este tot timpul încălzit şi pregătit… să fie numit.“ propune Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: basescu, liberali, cristian busoi, vot primari un singur tur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PIRATU
19 Ian 2016

BASINESCULE in loc sa iti vezi de viata ta de LUP de MARE (CE-TI MAI FAC PLATFORMELE INDUSTRIALE DE RAFINARE A PETROLULUI OBTINUTE IN URMA VANZARII FLOTEI Ro ) care nu are nimic comun cu VIATA SOCIALA A UNEI TARI. Faci valuri pe uscat DAI FUMIGENE si asta dovedeste ca VOI ACOPERITII DIN POLITICA, JUSTITIE, PRESA pe langa faptul ca ati DISTRUS ROMANIA mai vreti sa aveti si statut de eroi. E posibil ca anul acesta sa aveti surprize mari chiar daca v-ati facut "STATUT de SFINTI" CA SA NU PUTETI FI BAGATI LA BULAU pt infractiunile deosebit de grave comise la adresa TARII. Mai mult de 50% din functiile publice centrale IMPORTANTE ale APARATULUI DE STAT sunt ocupate de voi TRADATORII de neam care aveti TUPEU nu gluma.
NANU
19 Ian 2016

Doamne Dzeule mare, fa tu o minune si scapa- ne pe noi de nemernicul asta de om cu ranjetul lui de animal ranit. Scapa - ne tu marite Doamne de acest neom caruia nu- i pasa decat de Udrea lui si atat Si te mai rugam Dzeule mare sa faci o minune si sa- i duci pe amandoi imbratisa- ti direct in brate la domnu dracu .Asa sa ne- ajute Dzeu.Amin
Random imageUltimele stiri


loading...