2019-05-25 12:19


Băsescu, LOVITURĂ pentru Dragnea: ”Cea mai STUPIDĂ remaniere. A fost fără cap!”

 |  20:35
Băsescu, LOVITURĂ pentru Dragnea: ”Cea mai STUPIDĂ remaniere. A fost fără cap!”

Fostul președinte, TRaian Băsescu consideră previzibilă reacția de refuz a șefului statului la adresa miniștrilor propuși de PSD. Băsescu califică această remaniere ca fiind stupidă și făcută fără cap de Liviu Dragnea.

”Era previzibil, ca sa nu spunem ca fac pe desteptul, ieri scriam pe Facebook ca Dragnea a delansat inutil o criza politica si scriam ca probabil presedintele va respinge remanierea, ceea ce s-a intaplat.

De ce a respins? Pentru ca este o batalia dintre palate, cum ii spuneti voi, pentru ca suntem aproape de campanie. Trebuie sa recunoastem ca sunt oameni nepotriviti. Ce cauti cu Nicolicea daca vrei sa aiba presedintele un gram de atentie fata de propuneri.

In conditiile astea era previzibil ca presedintele va respinge propunerile.

Mai mult, Dragnea a reusit sa pune PSD intr-o situatie dificila,  chiar daca nu este o situatie in care pierde guvernul, nu pierde guvernul dar va trebui sa treaca prin Parlament cu remanierea, cu o restructurare de Guvern mai misca ceva.

Doar sa va ganditi ca suntem intre sarbatori. Este imposibil in conditiile in care UDMR a spus ca va fi in ton combat sa adune oamenii. A fost fara cap. Cea mai stupida remaniere post decembrista, prin momentul nefericit si lipsa pe care o propune” a comentat Traian Băsescu la RomaniaTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-23
Citeste si:
Dăncilă REACȚIONEAZĂ: Ce miniștri interimari sunt propuși președintelui Iohannis
PSD TUNĂ și FULGERĂ după răspunsul lui Iohannis: ”Se crede VĂTAF peste moșie!”
Orban a RĂBUFNIT: ”Aceşti incompetenţi şi analfabeţi funcţional trebuie să PLECE acasă”
Klaus Iohannis RESPINGE propunerile de miniștri ai PSD: ”Este o FARSĂ!”

TAGURI: basescu, pmp, psd, dragnea, remaniere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Apr 2019

Pentru scăpat capitala de treceri la nivel cu calea ferată nu a făcut mai nimic să o scape în mandatul de primar al capitalei.https://petitieonline.ro/petitie/68886162.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
23 Apr 2019

Cum ați comenta despre faptul că Băsescu a fost dintodeauna undeva la mijloc, chiar și anatomic, dacă nu chiar, mai în dos poziționat , ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG