2019-04-22 16:09


Băsescu, MESAJ DUR pentru Dragnea: ”Daddy, se termină prost FOAMEA ta pentru PUTERE”

 |  20:47
Băsescu, MESAJ DUR pentru Dragnea: ”Daddy, se termină prost FOAMEA ta pentru PUTERE”

Fostul președinte, Traian Băsescu lansează un apel în stilul său caracteristic către liderul PSD, Liviu Dragnea pentru a-l concedia din funcție pe Darius Vâlcov din funcția de consilier de stat, condamnat la 8 ani de închisoare.

”Daddy, e groasă (MĂ) cu Vâlcov

Dragnea, înţelege că menţinerea lui Darius Vâlcov în funcţia de consilier de stat în aparatul de lucru al premierului nu este posibilă. Este adevărat că această condamnare la 8 ani de închisoare pentru corupţie nu este definitivă, dar standardele politice într-un stat democratic nu mai permit menţinerea lui Vâlcov în funcţie.

Dragnea, cât rău crezi că mai poţi face României în lupta fără limite pentru puterea ta, pentru demolarea şi subordonarea instituţiilor ţării şi împotriva României ?

Daddy, eu cred că se termină prost cu foamea ta pentru putere absolută exercitată neconstituţional şi împotriva intereselor României” scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-09

TAGURI: basescu, mesaj, apel, dragnea, darius valcov, consilier de stat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PISATUL NATIUNII!
09 Feb 2018

Esti in criza broscoi batran ?asa i Pisat scarbos ,BROSCOI PENAL, Javra batrana !
UDREA PRESEDINTE BERCEA PREMIE
09 Feb 2018

pai Dragnea si Basescu sunt din mafia portokalie SOROS...colegi de supt licuriciul
ANONIM
09 Feb 2018

Observați totuși la Traian Băsescu ceva și din comportamentul lui Boris Elțin ?
ANONIM
09 Feb 2018

oBSERVAM ,CUM SA NU OBSERVAM aRE UN COMPORTAMENT DE BETIV IN DELIRIUM TREMENS
KNIEBOLO
10 Feb 2018

Bre nea dovleac de bostan sec, tu ai tupeul, nerusinare si obraznicia sa grohai despre "foamea de putere" ??? tocmai tu, tata si mama sekoristior de moda noua adusi si unsi de tine prin toate posturile posibile ! Mai trateaza-te, maniakule !
ANONIM
10 Feb 2018

Am ajuns cu tara asta tocmai unde nu trebuia Un chior bolnav mintal securist turnator betiv ajunge presedinte de tara Doamne de ce ne pedepsesti?
ANONIM
10 Feb 2018

Daddy, se va termina repede si prost pentru ca e o NULITATE UMANA, UN GUNO,I O SCURSURA scarba UMANA, O ZOAIE UMANA, DAR TU MARINEULE ESTI CU PLUTA PT CA FLOTA AI VANDUT-O EXCROCULE. Crezi ca uita vreun roman ca tu NATIONALITATE CONLOCUITOARE MONGOLOIDA ai vandut flota Ro si ti-ai facut rafinarii pe cele mai mari petroliere ale lumii detinute de RO pna in 1990 sau ca nu stie lumea ca TU MAFIOTULE faci CONTRABANDA MODIALA cu produse petroliere prin porturile si apele internationale si nu numai................
ANONIM
10 Feb 2018

Ce usor este sa scuipi pe meritele si calitatile unui om Ce rau a facut Daddy?Daddy a facut doar ce trebue facut El va pune pe sine ce a demontat o dihanie de fost presedinte nebun impreuna cu o plagiatoare mincinoasa niste procurori dementi si un sef de stat turist si alogen hot de o suta de ori mai marsav si mai periculos Nulitate umana zici ?Va chinuiti de 7 ani sa i gasiti vreo vina dar nu reusiti Sub lozinca de lupta anticoruptie va puneti in practica apucaturile voastre de criminali si hoti si urati visceral pe toti care vor sa va bareze drumul pornirilor voastre criminale Sunteti cu crima in sange inca de cand ne ati ucis strabunicii pe care i ati tinut in bezna de ev mediu la inceput de secol 20 Vreti sa va imbogatiti voi prin furt si nelegiuiri Criminali dela 1907
@ANONIM
10 Feb 2018

MAI USOR CU PIANUL PE SCARI BOULE , DACA SI DRAGNEA SE CHINUIE SA PUNA VAPORUL PE SINE M-AM LAMURIT . CE GRAD AI BAI TABLAGIULE IDIOT ???
ANONIM
10 Feb 2018

Vorbesti de grade ? Cine a pus securistii pe urmele romanilor sa asculte telefoanele la95 la suta dintre noi Nu cumva omul vostru de dreapta?Cine apus securitatea sa faca dosare ca in anii 50 ,dosare politice nu cumva voi cei de dreapta ?Mars drogat bautor de pisat Mars la caqcat cu tot cu criminalii vostri dementi In anii 30 in Germania ,un dement ca voi a manipulat sute de mii de tineri pe care i scotea in strada sa demonstreze si sa urle sustinand ideile sale criminale Au dat foc la parlament si apoi l au instalat pe descreerat sef de stat Ce a urmat s a vazut Sute de milioane de crime sute de milioane de copii orfani sute de milioane de nenorociri Seful lor a sfarsit cu un glonte in cap ,apoi arsAcum s a trezit Monica Macovei sluga lui Soros sa scoata lumea stersa pe creere in strada contra cost si apoi sa urle pe acolo pe la Bruxel spunand fel de fel de ca ""minciuni ca "uitativa cata lume a iesit in strada"Propaganda ei este bazata pe ura si minciuna Vrea sa se asigure cava sta acolo la caldurica si pe un salariu gras platit de statul Roman inca 4 ani
CORECT, ULTIMUL ANONIM...
10 Feb 2018

DAR...toți, fie stânga, fie dreapa SUNT NIȘE L A B A G II care ne-au vându PAS CU PAS, arză-i-ar focul iadului! SE VEDE DIN AVION CE-AU FĂCUT ĂȘTIA! Numai unul normal la cap ÎNCĂ, își dă seama că ăștia au făcut TROC și au împărțit banii între ei, după ce au vândut țara asta și au nenorocit românii.
Random imageUltimele stiri


STARBAG