2018-04-21 20:35


BĂSESCU nu lasă loc de negociere: „Nu vom susține moțiunea PSD!”. Cum caracterizează actuala criză politică

 |  18:28
BĂSESCU nu lasă loc de negociere: „Nu vom susține moțiunea PSD!”. Cum caracterizează actuala criză politică

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a reafirmat vineri că formațiunea sa nu va susține o moțiune de cenzură a PSD, arătând totodată că nici nu a existat o solicitare oficială a social-democraților pentru discuții legate de un astfel de demers.

"Facem din nou precizarea că PMP nu va susține o moțiune a PSD și că nu negociează acest lucru. De altfel, informăm că nu a existat nicio solicitare oficială a PSD pentru discuții legate de moțiune. Apreciem că prezenta criză este o criză internă a PSD, generată de bătălia pentru putere între găștile din acest partid. Nu intenționăm să ne implicăm în niciun fel în această afacere politică de casă", a scris Băsescu pe Facebook.

Liderii PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, au anunțat că luni vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu, căruia i-au retras sprijinul politic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-16

TAGURI: basescu, negociere, psd, motiune de cenzura, pmp

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HANGANU BARBU
17 Iun 2017

Tu sa taci ca esti o canalie impostoare si hoata!
ANONIM
17 Iun 2017

PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE SI VALIDAREA REFERENDUMULI CU 300 DE PARLAMENTARI CARE NU AU FACUT PARTE DUPA 1989 DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA. NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989.
@ANONIM
18 Iun 2017

Pentru salvarea Romaniei este nevoie de niste procese si condamnari Trebuie inceput cu licheaua asta mafioata basita si cacata dar si chioara Apoi monnica baba comunista infractoare apoi Iohannisul unealta sorosista hot si infractor apoi keovesi o alta impostoare plagiatoare maior sluga nemernica a lui Soros etc etc Toata "dreapta" de rahat
Random imageUltimele stiriApa Nova