2019-02-21 18:45


Băsescu nu votează BUGETUL: Omul e beat

 |  15:01
Băsescu nu votează BUGETUL: Omul e beat

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a criticat, în termeni duri, în plenul Parlamentului, bugetul pe anul 2017, afirmând că veniturile scad, iar cheltuielile cresc. Fostul şef de stat compară situaţia BUGETULUI cu două trenuri care merg în mare viteză pe aceeaşi linie, din direcţii opuse, iar “omul responsabil cu schimbarea macazului este beat".

"Aş caracteriza acest buget ca fiind unul imprudent, riscant, pentru că pleacă de la premise ideale sau idealiste. O spune un om care a mai văzut acest film, în 2009, când Comisia Naţională de Prognoză dăduse pentru 2009 o creştere de 5,6% şi a fost o creştere negativă de 7,1%", a spus Băsescu, care a anunţat că PMP nu va vota bugetul pe acest an, scrie news.ro.

"Nu pot să nu vă spun că am senzaţia, privind la legile care au guvernat întocmirea acestui buget, că avem două trenuri care merg pe aceeaşi linie, din direcţii opuse, fiecare cu 100 de kilometri la oră, iar în regulatorul de circulaţie avem un om de la mişcare care e beat. Mişcăristul este beat. De ce dă drumul unor două trenuri în condiţiile în care unul măreşte cheltuielile şi celălalt tren scade veniturile?", a încheiat ex-preşedintele României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: traian basescu, buget, pmp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIRESICA
06 Feb 2017

Stie base, ca el a mers la carciuma cu impiegatul. Si in tinerete la fel facea. Imi place ca pana si el face bancuri cu betivi. Un betiv notoriu care face aprecieri despre Buget????
PIERSICUTA
06 Feb 2017

Ai fost tu ciresico la baut cu Basescu ? Oare sa-i dai tu sfaturi despre buget , te prinzi ?
VISINICA
06 Feb 2017

Ciresico, schimbă Latrina 3 si mai ascultă și altceva!
JUSTICE
07 Feb 2017

Ciresico esti frustrata rau! Auzi tu: sa-l urmaresti din tinerete si sa nu-ti dea atentie !!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...