2019-02-22 08:17


BĂSESCU: Pentru DESZAPEZIRE, de ce nu apelează FIREA la asistaţii social miluiţi lunar cu alimente şi bani de la stat?

 |  16:29
BĂSESCU: Pentru DESZAPEZIRE, de ce nu apelează FIREA la asistaţii social miluiţi lunar cu alimente şi bani de la stat?

Preşedintele PMP Traian Băsescu a spus miercuri că primarul Gabriela Firea n-ar trebui să apeleze la deţinuţi sau jandarmi pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare, ci la asistaţii social, supranumiţi de Băsescu "votanţii cu sânge albaştru ai PSD", despre care acesta spune că sunt “miluiţi lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului”.

"Dar asistaţii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîţiva puşcăriaşi, jandarmi, sportivi şi militari pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistaţi sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului? Sau aceştia sunt votanţii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjaţi?", scrie Băsescu pe Facebook.

În urmă cu două zile, Firea a anunţat că deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare va fi asigurată de deţinuţi şi jandarmi."Având în vedere controlul personal pe care l-am făcut, (...) în ceea ce priveşte mult discutatele deszăpeziri de pe străduţele secundare şi de pe trotuare, vom lua legătura cu doamna ministru de Interne, cu domnul ministru al Justiţiei, cu domnul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarielor din România, care ne vor sprijini cu deţinuţi şi jandarmi pentru a reuşi să deszăpezim toate trotuarele şi străduţele secundare într-un procent mult mai mare decât s-a făcut acum şi anume circa 40 la sută, considerabil mai mult faţă de anii trecuţi", a declarat edilul Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-11

TAGURI: băsescu, firea, atac, deszapezire, detinuti, jandarmi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Ian 2017

HA HA......DE CE NU SE SP UNE CA SECURITATEA COMUNI STA DIN OLT-SLATINA CLANU L BERCEA ESTE PERMANENT L A PUTERE INDIFERENT CE PA RTID CONDUCE PALATUL VICT ORIA.............ACUM TOT CLANUL BERCEA FACE CARTI LE IN JUSTITIE,LA FEL CA PE VREMEA LUI BASESCU.... ..................MOSTENI REA SECURISTA FSN 1989 SI CLANURILE MAFIOTE....... ...................IAR BA SESCU MAI ARE SI TUPEU SA VORBEASCA............... .FRATE-SU IN PUSCARIE PEN TRU AFACERILE CU MAFIA TI GANEASCA..IAR EL CU MONA LISA DIN PLESCOI SI MAFIA RUSEASCA DE LA ALRO
RACEANU PAUL
11 Ian 2017

Tot ce se intampla la ora actuala in romania a p ornit de la dihania asta bolnava EL A INFIINTAT MA FIA SECURISTOIDASI SI A B ATUT JOC DE O ROMANIE INT REAGA scarbosenie ordinar a acum da sfaturi fara sa i se ceara Esti ultimu l care ar trebui sa mai v orbeasca si sa dea sfatu ri TE DESFID JAVRA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...