2019-02-19 17:07


Băsescu, PREDICȚIE pentru PSD: ”Dragnea CÂȘTIGĂ, Firea pierde”

 |  00:21
Băsescu, PREDICȚIE pentru PSD: ”Dragnea CÂȘTIGĂ, Firea pierde”

Cu doar câteva ore înainte de începerea Cex în PSD, fostul președinte Traian Băsescu face o predicție și consideră că Dragnea va câștiga chiar dacă a ajuns deja ”un cadavru politic”. Băsescu are și un mesaj pentru liderul PNL, Ludovic Orban.

”Război şi vot în PSD ! Dragnea câştigă, Firea pierde !Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga . Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică . Dragnea va pleca, dar către sfârşiitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea.Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament” transmite pe Facebook Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-21

TAGURI: basescu, predictie, psd, cex, dragnea, firea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Sep 2018

http://www.puterea.ro/dezvaluiri/basescu-dezvaluiri-de-ultima-ora-dragnea-trebuia-sa-faca-ani-grei-de-puscarie-am-eu-probe-171828.html De ce opinați că ar fi Traian Băsescu interesat de "chestiunile" din PSD, în condițiile dezvăluirilor făcute de "personaj" ?
ANONIM
21 Sep 2018

Tu esti crescut la scoala securitatii ceausiste si vei ramane dezbracat in toata splendoarea de betiv ,pisat lingator de cur si clante ale licuriciului ,tradator de neam si tara O hahalera o eroare umana
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...