2019-04-23 15:15


Băsescu râde de susţinerea lui Ludovic Orban faţă de Kovesi: După ce i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal

 |  13:45
Băsescu râde de susţinerea lui Ludovic Orban faţă de Kovesi: După ce i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal

Traian Băsescu nu îl uită şi nu îl iartă pe Ludovic Orban. În contextul susţinerii vehemente arătate de liderul PNL faţă de candidatura Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european, Băsescu aminteşte declaraţia lui Orban din 2013, când se opunea numirii lui Kovesi la şefia DNA.

"Ludovic Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruța i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal. Lui Ludovic Orban, cu.....", scrie Băsescu pe Facebook.

"Pentru mine, începând de astăzi, Victor Ponta este egal cu Traian Băsescu. Propunerea Codruţei Kovesi echivalează cu o trădare de neacceptat faţă de voinţa publică exprimată la alegerile din 2012. Este o trădare faţă de interesul public şi este un gest profund imoral şi împotriva a tot ceea ce a susţinut Victor Ponta în ultimii 5 ani", declarat Ludovic Orban în aprilie 2013.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-05

TAGURI: traian basescu, ludovic orban, kovesi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Mar 2019

@ Remarcați și faptul că rezerva internațională de aur se constituie din aurul pe care BNR are dreptul să îl achiziționeze și să îl tranzacționeze de pe piața internațională, aurul întrat în custodia BNR din producția internă și obiectele de patrimoniu din aur aflate în tezaurul BNR constituind rezerva publică de aur, netranzacționabil și care nu poate fi folosit nici pentru a fi garanție, fiind bun public ,? Apreciați că și serviciile secrete ar trebui să își prezinte informările și rapoartele ocazionate de deciziile referitoare la administrarea rezervei publice de aur de către BNR , ?
ANONIM
06 Mar 2019

Apreciați că PMP , ALDE, UNPR nu vor mai fi partide parlamentare, ?
Random imageUltimele stiri

Cum tratăm RESPIRAŢIA urât mirositoare Acum 32 min | (0)
Sfaturi si curiozitati


STARBAG