2019-03-22 14:27


Băsescu, reacție DURĂ după suspendarea lui COLDEA

 |  19:47
Băsescu, reacție DURĂ după suspendarea lui COLDEA

Traian Băsescu, omul care l-a descoperit și l-a propulsat pe Florian Coldea, a reacționat după ce acesta a fost suspendat din funcția de adjunct al șefului SRI. Fostul președinte consideră că urmează o anchetă în care se va lămuri legătura dintre Coldea, Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi.

”Cred că era o măsură necesară. O Comisie, probabil contra-informațiile interne, vor ancheta evenimentele spuse de Ghiță. Dacă nu a avut eleganța să demisionez,e nu se mai putea, instituția trebuia să reacționeze. Pagubele produse sunt majore. Adevărul trebuie scos la lumină în ceea ce privește relația Ghiță - Coldea -  Kovesi, e mai complicat. Nu știu dacă va ieși și Kovesi. Asta trebuie să decidă CSM și Ministerul Justiției.

Doamnei Kovesi îi dau puteri delatorii, mai puțin SRI. E fericită până la lacrimi dacă ei pronunță un nume de politician.

Doi oameni pe care i-am luat de mici, erau mititei, erau într-o relație foarte aproapiată cu PSD care îmi era adversar dincolo de orice limită, mă trimiteau la pușcărie, mă suspendau. Asta s-a întâmplat, asta e viața. E exclus să fie mușamalizată o anchetă, s-ar compromite SRI. Generalul Coldea nu mai rămâne prim-adjunct indiferent de rezultatul anchetei.

Decizia de azi s-a luat după aprobarea venită de la președintele Klaus Iohannis.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: traian basescu, reactie, suspendare, florian coldea, sri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SRI
12 Ian 2017

Nu va bucurați jefuitori de țară mai ales tu ba sescule urat ca puscaria este viitorul vostru.cold ea l-a protejat pe băses cu si gască de hoti .jur nalistii mafiei si slugil e mafiei vor fi distruse.
CROCODILUL FLAMAND
13 Ian 2017

EXACT,SI CHIAR DACA PLEAC A COLDEA FAPTELE MAFIOTIL OR SI JEFUITORILOR TOT VO R FI PEDEPSITE......SE MA NANCA INTRE EI MAFIOTII DEGEABA,CA NU SCAPA NICIU NUL
GIGI
13 Ian 2017

mare jigodie asta cu .... declaratiile
NICOLAE
14 Ian 2017

DE CE a promovat Băsescu un om care nu avea calit ățile necesare pentru a deveni un șef adevărat al SRI ? Revenim la mili oanele din Irack ?
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
14 Ian 2017

JAVRA ORDINARA , LA SAPU N TIGANESC . CURVELE TEL E UNDE SINT ????
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...