2019-03-26 12:36


Băsescu, REACȚIE INCREDIBILĂ la revocarea Laurei Codruţa Kovesi: Hai băieţi, puţin curaj!

 |  15:58
Băsescu, REACȚIE INCREDIBILĂ la revocarea Laurei Codruţa Kovesi: Hai băieţi, puţin curaj!

Traian Băsescu spune că preşedintele Iohannis a luat decizia corectă revocând-o pe Laura Codruţa Kovesi, dar şi că, pentru a fi consecvenţi cu respectarea hotărârilor CCR, Parlamentul ar trebui să devină unicameral, cu 300 de membri aleşi.

"300

Preşedintele Iohannis a ales corect, punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Koveşi.

Este acum de văzut dacă cei care îi cereau imperativ Preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR, sunt la rându-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor.

Hai băieţi, puţin curaj. 300

PS – România nu are în momentul de faţă mai mult de 300 de politicieni care să poată exercita cu competenţă funcţia de parlamentar", a scris Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: traian basescu, kovesi, klaus iohannis,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Iul 2018

Opinați că școala românească "producea tâmpiți" încă dinainte să îi dea lui Traian Băsescu brevet de căpitan de marină; sau după aceea ?
ANONIM
09 Iul 2018

Opinați că școala românească "producea tâmpiți" încă dinainte să îi dea lui Traian Băsescu brevet de căpitan de marină; sau după aceea ?
ANONIM
09 Iul 2018

Ihi, nu ne opunem, el sa dea intaiul exemplu parasind fotoliul ilegal ocupat. Aburitorul acesta a "cumparat" 8% cu bani sutiti de la cine nu se putu apara de lacomia lui odata cocotat intr-un palat al puterii din care nus ce facu, dar la asternut i se facura m multe oferte si procrea cu zane si iesira spiridusi ce-l poarta acum, iar locasului desfranarii cumplite ii ziceau 3 coceni motiv pt care urmatorul locatar facu dezmembrari de cladiri si refacerea totala ca sa nu ia paraziti si altele de la unii cu sifilis cum ne spuse cel ce cerceta si il omorara inainte de vreme cei doi sifilitici.
ANONIM
09 Iul 2018

Intrebati-o pe vechea amica secu a matrozului Lia-Lucia Chioreanu nascuta Danut, colaboratoare a secu ce pe ambii ii promova da intre la faculta prin anii `70, aia ce are serva in orb pe printesa dotata cu calitati ezoterice deosebite ce poate vedea viitorul, cum se folosira de capacitatile ei noaptea in timpul somnului pt a vedea cate procente vor avea PMP ssi ALDE si ca rezultatul vazut fu 3%, deci ambii sunt fraudulosi in fotolii. Dar pt asta nu e text de lege gandit sa ii bage pe impostori si hotoii de sanse la zdup.
ANONIM
09 Iul 2018

CEI MAI URITI OAMENI DIN TARA . SA VEZI CE CACATURI IES LA SUPRAFATA
ANONIM
10 Iul 2018

Nea Băsea zice că i-a făcut el un joc lui Johannis cu 300, cu Termopile și cu "lingăi" , joc în care Iohannia ar trebui să aleagă corect pe cine păstrează în funcții și pe cine nu, Băsescu ofrind și indicați ce ar trebui să facă Iohannis ? Liviu Dragnea ar zice că și el ar fi de acord cu Termopile și cu voturi ca pe vremea lui Ceușescu, când era o singură cameră și un singur partid ?
ANONIM
10 Iul 2018

Deci, nea Băsea zice că i-a făcut el un joc lui Iohannis cu 300, cu Termopile și cu "lingăi" , joc în care Iohannis ar trebui să aleagă corect pe cine păstrează în funcții și pe cine nu, Băsescu oferind și indicați ce ar trebui să facă Iohannis ? Liviu Dragnea ar zice că și el ar fi de acord cu 300 și cu Termopile și cu voturi ca pe vremea lui Ceușescu, când era o singură cameră și un singur partid ?
ANONIM
10 Iul 2018

Deci , despre nea Băsea considerați că a transmis vreun mesaj pentru Termopile, dintre ăia pe care îi știe, pentru o ocupa funcția de la DNA, fapt ce l-a făcut și pe Liviu Dragnea să zică că a fost pentru 300 de parlamentari ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...