2018-12-11 23:10


Băsescu SARE în apărarea Elenei Udrea: ”Să se ducă la CEDO”

 |  19:35
Băsescu SARE în apărarea Elenei Udrea: ”Să se ducă la CEDO”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi, în contextul în care procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Codruţa Kovesi că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, că dacă ar fi în locul Elenei Udrea nu ar mai sta "nicio clipă", ci s-ar duce "direct la CEDO".

„Doamna Codruţa Kovesi, împreună cu Coldea, au avut un plan de epurări prin arestări şi compromiteri. Codruţa Kovesi îl duce şi singură, indiscutabil, iar în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, de doi şi jumătate spun tot timpul că este o înscenare şi Gala Bute şi actualul dosar cu alegerile, dar nu îmi foloseşte la nimic. Iată că apar elemente. Dacă declaraţia procurorului de caz este că i-a cerut procurorul şef DNA s-o aresteze pe Elena Udrea, această declaraţie este consemnată şi eu în locul doamnei Udrea nu aş mai sta nicio clipă, m-aş duce direct la CEDO pentru că este evident că nu are parte de un proces corect”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la solicitarea MEDIAFAX.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”,deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: basescu, udrea, kovesi, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...