2019-03-25 03:53


Băsescu se implică în scandalul casei lui Iohannis

 |  21:47
Băsescu se implică în scandalul casei lui Iohannis

Fostul președinte a declarat că soția actualului șef al statului, Carmen Iohannis, trebuie să răspundă în fața legii pentru cazul casei pe care a obținut-o prin acte false.

”M-am aşteptat la o astfel de declaraţie, pentru că la o hotărâre judecătoarească definitivă care viza o casă din Sibiu a spus că nu îi convine, ca şi cum o pui în aplicare dacă îţi convine. O pui că aşa e. Cineva încerca să facă o similitudine cu Mihăileanu. Pe Mihăileanu s-a făcut o anchetă penală şi nu s-au constat încălcări ale legii în procesul de achiziţie. S-a făcut în rem. A redeschis-o domnul Niţu, nu ştiu ce elemente noi are, dar nu au nimic în comun una cu alta.

Domnul Iohannis are o hotărâre definitivă.

Când eram ministrul Tranporturilor locuiam pe strada Aviatorilor, la numărul 57, era o vilă. Era o vilă expropriată, dar proprietarii au revendicat-o. La prima instanţă care a spus se restituie proprietatea, obligându-i şi pe dânşii să restituie despăgubirea, imediat m-am mutat. Am spus: s-a terminat, eu nu mai continui nicio acţiune împotriva foştilor locatari. Nici măcar nu am făcut recursul.

Când a afirmat că e vorba de un banal act administrativ. Orice politician ştie că o hotărâre judecătoarească e un act cu putere de lege, se pune în aplicare. Dacă nu a ştiut ce zice, înseamnă că a ajuns preşedinte prematur. A fost evident că el s-a dus precis să dea un mesaj, că se vedea, a dat mâna cu cei de la GDS, era o întâlnire cu organizaţii ale societăţii civile, apoi s-a dus direct la jurnalişti, a luat doar o întrebare despre Antena3 şi a dat mesajul. Antenele mai au 2 sau 3 studiouri la Rompexpo şi la Excelsior.

A fost un complex de interese. Primul e cel legat de Mihalache. Mihalache, ce tocmai se întorsese de la Munchen cu Gâdea, apoi au zburat în SUA tot Mihalache cu Gâdea şi doamna Gorghiu. Acolo se suda relaţia. A fost un element de influenţă majoră. E clar că Mihalache nu ar fi îndrăznit să meargă cu Gâdea în Germania, unde îl reprezenta pe Iohannis. Cateogoric a avut aprobare. În SUA nu putea să meargă Mihalache însoţit şi de Gâdea, fără să ştie sau fără să aibă biencuvântarea de la preşedinte.

Al doilea element e faptul că are o hotărâre judecătoarească definitivă, deci a încercat să se apere. La fel cum a spus că nu îi place această hotărâre, la fel şi acum nu i-a plăcut asta, că era similitudine.

A vrut să îşi asigure bunăvoinţa Antenelor. Nu a înţeles lecţia că niciodată nu câştigi când te susţin Antenele.

El vine de la o Primărie mică (Klaus Iohannis, n.red), fiind obişnuit cu aranjamentele, o mână o spală pe alta, m-am uitat, o publicaţie din Sibiu a scris ani la rând despre cele şase case, nimeni nu l-a luat în seamă.

A fost un om de o consecvenţă incredibilă, el tot scria ani de-a rândul.

Dacă discutăm despre această ultimă speţă, că s-au utilizat documente false, din acel moment, a doua zi, la fel ca la Antene, Primăria Sibiu trebuia să ceară eliberarea spaţiului şi revenirea clădirii în patrimoniul Primăriei. E exact ca la Antena. Acolo e patrimoniul Primăriei şi aici e al Statului. Mă tem că DNA o să aibă probleme cu Primăria care nu a pus în aplicare hotărârea.

Soţia preşedintelui nu are imunitate. El doar că a fost primar. Acolo e implicată doamna Iohannis.”, a spus Băsescu la Nasul TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-24

TAGURI: basescu, iohannis, casa iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
24 Feb 2016

CHIAR ASA...CUM DE NIMENI NU ANCHETEAZA SMEKERIILE IMOBILIRE ALE LUI BASESCU???...UNUL CARE A FURAT CU ATATA NESIMTIRE CUM POATE SA VORBEASCA DESPRE IMOBLIARE?...MORMANELE DE BANI DE LA CLANUL BERCEA...SPAGILE DE LA ALRO...MARMOTELE UDREA-BICA-TOPOLICEANU...CUMETRII PENALI...CASELE FARA NUMAR...MOSIA NANA...DRACU MAI STIE CATE SI MAI CATE...DAR NIMENI NU-L TRAGE LA RASPUNDERE...ARE SUCCESURI MULTE...RIDZI LA PUSCARIE PENTRU BANII LUI EBA...SI CUM E CU "PRINTUL" P(A)ULICA...SI FIRMA RECIPLIA
MIȘTO POZA!
24 Feb 2016

Băse parcă zice: - Mă Klauss, ești fudul de urechi sau prost? Te mai gândești mult ca să-mi răspunzi în legătură cu casele matale, sau ce?. Iar Santa Klauss parcă zice - No....și cu tine bade, ce te-aprinzi la față precum lămâia expirată sau portocala virusată ...că acuș te trimit la Victor Babeș...nu te-uiți în obrazul meu un pic? Este roz bombon de sănătate, și este GROS doar dintr-o parte! Celălat obraz nu voi să ți-l întorc, până nu întorni și tu...ceea ce-ai șutit, însutit!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...